Μάτζικ: «Ίσως ο καλύτερος all around ο ΛεΜπρον, αλλά όταν μιλάς για τον κορυφαίο όλων είναι ο Τζόρνταν!» (vid)

Μάτζικ: «Ίσως ο καλύτερος all around ο ΛεΜπρον, αλλά όταν μιλάς για τον κορυφαίο όλων είναι ο Τζόρνταν!» (vid)

bet365

Ο Μάτζικ Τζόνσον απάντησε με επιχειρήματα γιατί προτιμάει τον Τζόρνταν από τον ΛεΜπρον.

Η συζήτηση για τον GOAT δεν τελειώνει και ποτέ, αλλά το «The Last Dance» την έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο και άπαντες προσπαθούν να δικαιολογήσουν απόψεις. Ο «Μάτζικ» Τζόνσον μίλησε για τους Τζόρνταν και ΛεΜπρον και προσπάθησε να εξηγήσει τι πιστεύει για τον έναν και τι για τον άλλον.

«Αρχικά ας μην τα πάρουμε όλα από τον ΛεΜπρον. Είναι σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Ο ΛεΜπρον για εμένα, όταν σκέφτεσαι all around παίκτες, είναι ίσως ο καλύτερος όλων των εποχών, αλλά όταν λες ποιος είναι ο κορυφαίος όλων είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Το κεφάλαιο ΛεΜπρον πάντως δεν έχει κλείσει ακόμα. Παίζει ακόμα.

Ίσως έχει μια ευκαιρία να τον 'πιάσει' αν πάρει κάποια πρωταθλήματα. Αλλά στο τέλος της ημέρας είναι και οι δύο σπουδαίοι, έπαιξαν άμεσα, έκαναν τους συμπαίκτες τους καλύτερους και κέρδισαν πρωταθλήματα. Και δόξα τω Θεώ για τον ΛεΜπρον, αυτόν βλέπουμε τώρα. Είναι στην εποχή του, είναι η εποχή του και κυριαρχεί σε αυτήν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα