Νικς: Οι ρεαλιστικοί και οι... ονειρικοί στόχοι για την Νέα Υόρκη! (pics)

Νικς: Οι ρεαλιστικοί και οι... ονειρικοί στόχοι για την Νέα Υόρκη! (pics)

Νικς: Οι ρεαλιστικοί και οι... ονειρικοί στόχοι για την Νέα Υόρκη! (pics)

bet365

Πολλά αναμένεται να αλλάξουν για τους Νικς το φετινό καλοκαίρι και αυτοί είναι οι 6 στόχοι που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το fadeawaywolrd.net για ακόμα μια φορά κάνει υποθέσεις και αυτή την φορά στο επίκεντρο είναι οι Νικς και το φετινό τους καλοκαίρι.

Η Νέα Υόρκη τα τελευταία χρόνια περνάει δύσκολα, δεν έχει καταφέρει να βρει αυτή την συνταγή που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα κάνει τους Νικς και πάλι πρωταγωνιστές στην λίγκα. Για ακόμα μια σεζόν τα πράγματα στην Νέα Υόρκη δεν πήγαν καλά και τα playoffs δεν υπήρχαν καν στο πλάνο, μέχρι και την διακοπή, σε ένα σενάριο που μοιάζει αρκετά σε όσα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Η τελευταία φορά που οι Νικς είχαν μια επιτυχία σε μια σύνθεση παικτών ήταν όταν ο Καρμέλο βρέθηκε με τον Στούντεμαϊρ. Το 2012 είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στους Τελικούς, αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Χιτ.

Πέρυσι το καλοκαίρι όλη η Νέα Υόρκη περίμενε είτε τον Ζάιον Ουίλιαμσον και το Νο.1 στο ντραφτ για να... ζωηρέψουν λίγο τα πράγματα, ενώ προσπάθησαν και για τους Ίρβινγκ ή Ντουράντ που όμως κατέληξαν στο Μπρούκλιν.

Οι Αμερικάνοι βάζουν στο τραπέζι του φετινού καλοκαιριού 6 ονόματα, με τα 3 να είναι ρεαλιστικά και τα 3 όχι και τόσο, αλλά με όλες τις επιλογές να είναι στην λογική του ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σύντομα για τους Νικς.

ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΣ

ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΕΙΒΙΣ

Ο Άντονι Ντέιβις είναι σίγουρα ένας μη ρεαλιστικός στόχος και οι πιθανότητες να δούμε μια τέτοια ανταλλαγή είναι ελάχιστες. Μιλάμε για έναν παίκτη σούπερ σταρ, που φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν, αλλά το γεγονός ότι είναι free agent τον κάνει να μπαίνει στην κουβέντα, αν και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει ξανά με τους Λέικερς.

Είναι πολύ δύσκολο να αφήσει το Λος Άντζελες και τον ΛεΜπρον για να πάει σε έναν Οργανισμό χωρίς οργάνωση, αλλά ένα θετικό στοιχείο είναι ότι πριν ο AD πάρει την απόφαση για τους Λέικερς, είχε πει ότι στις προτιμήσεις του ως προορισμός είναι η Νέα Υόρκη.

ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΙΝΓΚΡΑΜ

Το όνομα του Μπράντον Ίνγκραμ μπορεί να ακούγεται αρκετά, αλλά σίγουρα αποτελεί έναν μη ρεαλιστικό στόχο για την Νέα Υόρκη εξαιτίας κυρίως της κατάστασης του συμβολαίου του. Οι Πέλικανς έχουν μια πολλά υποσχόμενη ομάδα με τον Ζάιον, τον Μπολ και τον Ίνγκραμ και θέλει να τους δει όλους να λάμπουν στην Νεά Ορλεάνη.

Οι Πέλικανς θα ματσάρουν όποια προσφορά πάρει από άλλη ομάδα καθώς είναι restricted free agent, αλλά και αυτό να μην γινόταν η Νέα Ορλεάνη κοιτάει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον και ο Ίνγκραμ είναι μέρος αυτού.

ΝΤΕΜΑΡ ΝΤΕΡΟΖΑΝ

Το ίδιο με τους δύο παραπάνω ισχύει και για τον ΝτεΡόζαν για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν δείχνει να ταιριάζει το στιλ του με αυτό που φαντάζονται για το μέλλον στην Νέα Υόρκη, με τον Μπάρετ να είναι εκείνος που στηρίζουν όλο το μέλλον τους.

Παράλληλα, ο ΝτεΡόζαν έχει κάνει δηλώσεις που τον θέλουν να μένει στο Σαν Αντόνιο και αν τελικά φύγει θα επιλέξει μια ομάδα που να μπορεί άμεσα να κερδίζει.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΑΑΡΟΝ ΓΚΟΡΝΤΟΝ

Από την άλλη μεριά οι Νικς θα κάνουν κινήσεις να βγουν από την αφάνεια και ο Άαρον Γκόρντον ίσως να ήταν ένας ρεαλιστικός στόχος. Ο Γκόρντον είχε καλή σεζόν με τους Μάτζικ, ενώ αποδεικνύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις.

Επίσης μπορεί να καρφώνει και να είναι εντυπωσιακός, κάτι που ψάχνουν στην Νέα Υόρκη, ώστε επιτέλους να διασκεδάσουν λίγο και το κοινό τους, ενώ θα μπορούσε να εξελιχθεί μαζί με τον Μπαρέτ και τον Ραντλ.

Αν υπάρχει ένας ρεαλιστικός στόχος ίσως να είναι ο φόργουορντ των Μάτζικ.

ΜΟΝΤΡΕΖΛ ΧΑΡΕΛ

Το δεύτερο όνομα στα σενάρια είναι αυτό του Χάρελ, που αμέσως μπορεί να τους κάνει καλύτερη ομάδα. Είναι παίκτης από το υψηλότερο επίπεδο, παίζει καλά σε άμυνα και επίθεση, ενώ είναι free agent το καλοκαίρι.

Έχει πάθος και ενέργεια και αυτή την σπίθα που ψάχνουν στην Νέα Υόρκη, ώστε να χτίσουν πάνω. Ο Χάρελ ήταν εκπληκτικός με τους Κλίπερς με 18.6 πόντους και 7.1 ριμπάουντ και σίγουρα μπορεί να δώσει πολλά απ' όσα λείπουν στους Νικς.

ΚΡΙΣ ΠΟΛ

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο όνομα για την Νέα Υόρκη και ίσως και ο νούμερο ένα στόχος. Έκανε μια εκπληκτική σεζόν στην Οκλαχόμα, έχει εμπειρία και ποιότητα και αμέσως θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Έδειξε περίτρανα ότι η ηλικία του δεν παίζει κανέναν ρόλο και μπορεί να αλλάξει όλη την μορφή του οργανισμού. Αν πείσουν τον CP3 στην Νέα Υόρκη θα είναι ο πρώτος All Star παίκτης μετά τον Καρμέλο, με την ευχή όλων να βάλει την ομάδα σε ένα νέο μονοπάτι.

 

NBA Τελευταία Νέα