Γι' αυτό ο Τζόρνταν είχε λατρέψει τον Κόμπι!

Γι' αυτό ο Τζόρνταν είχε λατρέψει τον Κόμπι!

bet365

Ο θρυλικός γυμναστής των Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ εξήγησε τον λόγο που ο «Air» λάτρεψε από την πρώτη στιγμή τον «Black Mamba» με αποτέλεσμα να έρθουν τόσο πολύ κοντά!

Ο λόγος φυσικά για τον Τιμ Γκρόβερ ο οποίος μιλώντας στο «The Jim Rome Show» στάθηκε στην σχέση που είχε ο Μάικλ Τζόρνταν με τον Κόμπι Μπράιαντ.

«Ο λόγος για τον οποίο ο Κόμπι φαινόταν διαφορετικός και ιδιαίτερος στα μάτια του Μάικλ ήταν ότι δεν τον αντιμετώπισε ποτέ ως θαυμαστής αλλά ως βιβλίο γνώσεων. Σαν μια εγκυκλοπαίδεια. Δηλαδή δεν ενδιέφερε τον Κόμπι να πει 'μπορώ να έχω τα παπούτσια σου μετά το παιχνίδι; Μπορώ να πάρω την υπογεγραμμένη φανέλα; Μπορείς να το κάνεις αυτό;' Ήθελε να απορροφήσει τη γνώση που είχε ο MJ και ο MJ τον τέσταρε. Τους έδινε κάποια πράγματα και στη συνέχεια έβλεπε αν πραγματικά τα εφάρμοζε, αν απορροφούσε αυτά που του έλεγε και αν μάθαινε να τα χρησιμοποιεί» σχολίασε ο Γκρόβερ και συνέχισε:

«Στη συνέχεια, αν τα έκανε αυτά, και επέστρεφε και ζητούσε περισσότερα, θα του τα έδινε. Όμως οι περισσότεροι δεν ξεπέρασαν ποτέ αυτό το πρώτο στάδιο, επειδή ήταν περισσότερο ερωτευμένοι από την αύρα του MJ παρά να γίνουν καλύτεροι μπασκετμπολίστες. Αυτή ήταν και η δοκιμή του Τζόρνταν. Ήθελε να δει πόσο αφοσιωμένα ήταν αυτά τα άτομα για το παιχνίδι...»

 

NBA Τελευταία Νέα