Μπάτλερ για σουτ Λέοναρντ: «Γαμ..., ήμουν από κάτω και το είδα να μπαίνει» (vid)
Το νικητήριο καλάθι του Καουάι Λέοναρντ στο Game 7 του Ράπτορς-Σίξερς είναι ίσως το μεγαλύτερο καλάθι στην ιστορία του Τορόντο.
Σουτ πρόκρισης για τους τελικούς Ανατολής σε ένα φοβερό ταξίδι μέχρι το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.
Ο Τζίμι Μπάτλερ έζησε τη φοβερή στιγμή του Klaw ως αντίπαλος και περιέγραψε στο ESPN τι σκέφτηκε τη στιγμή του σουτ.
«Γαμ@$#. Το τρελό μέρος ήταν όταν χτύπησε το στεφάνι η μπάλα και εγώ ήμουν από κάτω και σκέφτηκα "αυτό το σκα@@ θα πάει μέσα», ήταν τα λόγια του στο ESPN.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.