ΝΒΑ: Παράγοντες και ατζέντηδες πιέζουν τον Σίλβερ να ολοκληρωθεί η χρονιά

Gazzetta team
ΝΒΑ: Παράγοντες και ατζέντηδες πιέζουν τον Σίλβερ να ολοκληρωθεί η χρονιά

bet365

Μεγάλες πιέσεις δέχεται ο κομισάριος της κορυφαίας λίγκας, ώστε να μπει τέλος στην σεζόν.

Οι πιέσεις αυτές έρχονται από την πλευρά των παραγόντων των ομάδων, αλλά και από ατζέντηδες παικτών, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του «CNBC Sports».

Συγκεκριμένα, παράγοντες και ατζέντηδες φαίνεται να έχουν εκνευριστεί από το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη πληροφοριών από τη λίγκα, μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής.

Γι' αυτό, επιδιώκουν την άμεση ακύρωση της σεζόν 2019-20, με την ελπίδα όλοι να συγκεντρωθούν στην επόμενη. Επίσης, εκφράστηκε η άποψη πως οι ιδιοκτήτες των ομάδων είναι προβληματισμένοι με τα θέματα ευθύνης και δεν ξέρουν αν πρέπει να εγκαταλείψουν αυτή τη σεζόν ή όχι. Οι ομάδες θέλουν να νιώσουν μια αίσθηση κατεύθυνσης, αλλά δεν την έχουν πάρει ακόμα από τη λίγκα.

Από την άλλη, πηγή από το ΝΒΑ είπε στο «CNBC» πως «είναι ευθύνη της λίγκας να ερευνήσει όλες τις προοπτικές, ώστε να επανεκκινήσει η σεζόν. Το οφείλουμε αυτό στους οπαδούς μας, τις ομάδες, τους παίκτες, τους συνεργάτες μας και όλους όσοι αγαπούν το παιχνίδι. Όσο παραμένει πρώτη προτεραιότητά μας η υγεία όλων, συνεχίζουμε να εξετάζουμε όλες τις επιλογές, για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Την ίδια στιγμή, επικεντρωνόμαστε στον ενδεχόμενο αντίκτυπο που θα έχει ο κορονοϊός στη σεζόν 2020-21».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα