Τέιτουμ, Ντόντσιτς, Ζάιον, Μοράντ: Ποιος πιτσιρικάς θα κερδίσει πρώτος δαχτυλίδι; (pic & poll)

Αντωνία Σπανού
Τέιτουμ, Ντόντσιτς, Ζάιον, Μοράντ: Ποιος πιτσιρικάς θα κερδίσει πρώτος δαχτυλίδι; (pic & poll)

bet365

Οι τέσσερις πιτσιρικάδες του ΝΒΑ ήρθαν για να μείνουν και έχουν στόχο την κορυφή. Ποιος όμως θα φτάσει πρώτος;

Η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ τελείωσε απότομα, όπως και όλες οι αθλητικές δραστηρίοτητες στον πλανήτη. Η νέα γενιά έκανε θραύση και κατάφερε να ξεχωρίσει με πολλά και εντυπωσιακά ρεκόρ.

Αρχικά ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε πράγματα και θαύματα στους Μάβερικς, τα triple double διαδέχονταν το ένα το άλλο και το όνομα του πρωταγωνιστούσε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ο Τέιτομε έκανε κάτι αντίστοιχο . Ο νεαρός άσος των Σέλτικς βγήκε μπροστά για την ομάδα του και η Βοστόνη έδειξε εξαιρετικά δυνατή και ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Στην συνέχεια έχουμε τους δύο ρούκι της σεζόν, με τον Τζα Μοράντ να εκμεταλλεύεται την ατυχία του Ζάιον και να εντυπωσιάζει ως ρούκι. Ο Μοράντ ήταν ενυτπωσιακότατος, με απίστευτες φάσεις στο ενεργητικό του και μεγάλες εμφανίσεις. Απέναντι του ο Ζάιον Ουίλιαμσον που έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού στην Preseason, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να επιστρέψει δυνατός και ακμαίος και να δείξει στοιχεία του ταλέντου του.

Και οι 4 είναι υπέροχοι και το ερώτημα είναι ένα. Ποιος από τους 4 πιτσιρικάδες θα φτάσει πρώτος στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος;

 

NBA Τελευταία Νέα