Κόμπι: Στα... σκαριά ντοκιμαντέρ για τον «Black Mamba»! (pic)

Νίκος Καρφής
Κόμπι: Στα... σκαριά ντοκιμαντέρ για τον «Black Mamba»! (pic)

bet365

Κάτι σπουδαίο ετοιμάζεται και για τον Κόμπι Μπράιαντ όπως απολαμβάνουμε το Last Dance για τον Μάικλ Τζόρνταν. Άνθρωποι που έζησαν την τελευταία σεζόν του Black Mamba θυμούνται ιστορίες από τα τηλεοπτικά συνεργεία που τους ακολουθούσαν.

Τηλεοπτικό συνεργείο ακολουθούσε τον Κόμπι Μπράιαντ στα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του και ειδικά την τελευταία. Φαίνεται πως στο μέλλον θα έχουμε και νέα στοιχεία, περιμένοντας κάτι πολύ σπουδαίο μετά το Last Dance για τους Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν. Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ στα... σκαριά.

To ντοκιμαντέρ δουλευόταν για πολλά χρόνια και φυσικά έχει πάρει την έγκριση του θρύλου των Λέικερς, o οποίος έφυγε από τη ζωή μαζί με την κορούλα του, Τζίτζι μετά από αεροπορικό δυστύχημα.

Αρκετοί άνθρωποι μίλησαν για εκείνες τις εποχές που τους ακολουθούσε συνεργείο λόγω του Black Mamba και αποκάλυψαν τις εμπειρίες τους.

«Το να τους παρακολουθώ και να μπορώ να δω τι κάνουν οι κάμερες, τι κάνουν στο pregame, ήταν το ίδιο με τον Τζορνταν. Απλά έβγαζες το Νο.23 των Μπουλς και έβαζες το Νο.24 των Λέικερς», ανέφερε ο Μάρκο Νούνιεζ ένας πρώην γυμναστής των Λέικερς».

Από την πλευρά του ο πρώην σέντερ της ομάδας, Ρόμπερτ Σάκρε είπε: «Ήταν ενδιαφέρον γιατί δεν νικούσαμε. Όμως πάντα είχες κάμερες στο πρόσωπο σου. Ήταν δύσκολο. Δεν έμοιαζε σαν αληθινό για μία σεζόν»

Για το θέμα μίλησε και ο Λάρι Νανς: «Ήταν πολύ cool. Αυτός ήταν ο Black Mamba. Αλλά την ίδια στιγμή ήταν η χειρότερη σεζόν στην ιστορία των Λέικερς. Έτσι ενώ ήμουν περήφανος το να είμαι στο ΝΒΑ και να παίζω με αυτόν τον θρύλο, δεν ήταν κάτι που θέλω να ξαναζήσω».

 

NBA Τελευταία Νέα