Κερ: «Η πίεση έβγαινε μόνη της με τον MJ»

Κερ: «Η πίεση έβγαινε μόνη της με τον MJ»

Gazzetta team
Κερ: «Η πίεση έβγαινε μόνη της με τον MJ»

bet365

Ο Στιβ Κερ μίλησε για την εποχή που ήταν συμπαίκτης με τον Μάικλ Τζόρνταν και το... βάρος που ερχόταν μαζί με αυτό.

Το ντοκιμαντέρ «The Last Dance» που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ και παίζεται στην Ελλάδα εξιστορεί τα κατορθώματα του Μάικλ Τζόρνταν και των Μπουλς του 1997-98.

Ο Στιβ Κερ βρέθηκε σε τηλεδιάσκεψη ενόψει της πρεμιέρας και είπε σε αυτή αρχικά: «Υπήρχε πίεση που έβγαινε από μόνη της με το που ήσουν συμπαίκτης του. Ήταν κάτι που δεν το είχα νιώσει ποτέ με κανέναν. Ήταν ένα μεγάλο τεστ. Έπρεπε να βγαίνεις μπροστά και να κάνεις το καλύτερο δυνατό κάθε μέρα.

Πάντα ένιωθα ότι μέρος της ιδιοφυΐας του Μάικλ ήταν το πώς ανέβαζε τον πήχη, το επίπεδο του ανταγωνισμού και την απόδοση της ομάδας μας, μόνο και μόνο από το ποιος ήταν. Κανείς δεν ήθελε να μένει στην απ' έξω. Τους ωθούσε όλους διαρκώς».

Στην συνέχεια, τόνισε πως όλοι τους γνώρισαν τότε ένα πράγμα και αυτό ήταν το εξής: «Ένα πράγμα που μας οδηγούσε κυριολεκτικά εκείνη την χρονιά ήταν η πλήρης επίγνωση ότι θα ήταν ο τελευταίος μας χορός. Υπήρχε ένα διάστημα ζωής σε αυτή την ομάδα, που δεν θα μας επέτρεπε να πάμε παρακάτω, ακόμα κι αν οι παίκτες είχαν συμβόλαιο. Όλοι νιώθαμε πως έτσι είναι. Ήμασταν τυχεροί που κατακτήσαμε το τελευταίο πρωτάθλημα. Υπήρχαν πολύ δύσκολες στιγμές στο δρόμο. Ένιωθες σίγουρα ότι ήταν το τέλος».

 

NBA Τελευταία Νέα