Κιούμπαν: «Ο Ντόντσιτς θα ξεπεράσει τον Νοβίτσκι!»

Κιούμπαν: «Ο Ντόντσιτς θα ξεπεράσει τον Νοβίτσκι!»

Νίκος Καρφής
Κιούμπαν: «Ο Ντόντσιτς θα ξεπεράσει τον Νοβίτσκι!»

bet365

Ο Μαρκ Κιούμπαν υποκλίθηκε στον Λούκα Ντόντσιτς τονίζοντας πως ο Σλοβένος θα ξεπεράσει τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ενώ ανέφερε πως στο peak τους παρέα θα... θύμιζαν Τζόρνταν και Πίπεν.

Αποθέωση για τον Λούκα Ντόντσιτς από τον ιδιοκτήτη των Μάβερικς.

Ο Μαρκ Κιούμπαν μίλησε για τον Σλοβένο στο Fansided και τόνισε πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του Ντάλας, έχει οδηγήσει την ομάδα στον τίτλο το 2011 κόντρα στους Χιτ, ενώ αποτελεί για τον περισσότερο κόσμο (όπως και για αυτόν που υπογράφει το άρθρο) τον καλύτερο Ευρωπαίο στην ιστορία τoy NBA.

«Ο Λούκα θα ξεπεράσει τον Ντιρκ. Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί και είναι πιο.. ανοιχτό σε σχέση με τότε που ο Νοβίτσκι είχε έρθει στο ΝΒΑ. Έχει αυτό το πλεονέκτημα, αλλά μπορεί να κερδίσει βραβείο ΜVP και πρωτάθλημα; Το ελπίζω, όπως το ελπίζει και ο Νοβίτσκι. Είναι καλοί φίλοι και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον».

Για το τι θα γινόταν αν έπαιζαν μαζί στο peak της καριέρας τους: «Ω Θεέ μου. Πήραμε μια γεύση από τη συνεργασία τους όταν ο Ντιρκ βρισκόταν στο τέλος της καριέρας του. Μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν αν ήταν και οι 2 στην καλύτερη τους φάση; Θα ήταν σαν να επέστρεφαν ο Τζόρνταν και ο Πιπεν».

Στο τέλος στάθηκε στο πόσο σκληρά δουλεύει ο Luka Magic: «Είναι εύκολο να έχεις ταλέντο. Είναι πολύ πιο δύσκολο να ξέρεις αν ένας παίκτης μπορεί να δουλέψει σκληρά ή όχι. Αυτή είναι η ερώτηση για τον Λούκα. Θυμάμαι το καλοκαίρι που πέρασε του είπα'' τι θα προσθέσεις στο παιχνίδι σου" και μου απάντησε "το αριστερό χέρι". Μετά επέστρεψε και αφού πριν δεν ήταν τέλειος στο να τελειώνει τις φάσεις, μετατράπηκε σε παίκτη TOP 3 της λίγκας, ειδικά για παίκτες που χρησιμοποιούν και το αριστερό χέρι τους στα τελειώματα. Ηταν ένα σημάδι τελειότητας και με έκανε να ενθουσιαστώ».

 

NBA Τελευταία Νέα