Οι Καβαλίερς θέλουν «καλό πακέτο» για τον Λοβ

Gazzetta team
Οι Καβαλίερς θέλουν «καλό πακέτο» για τον Λοβ

bet365

Ο Κέβιν Λοβ δεν πρόκειται να παραχωρηθεί εύκολα από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι ζητούν παίκτες και draft picks προκειμένου να τον παραχωρήσουν με τη μορφή trade.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του «Cleveland.com», Κρις Φέντορ, ο 31χρονος σταρ των Καβς δεν πρόκειται να αποχωρήσει τόσο εύκολα από το Οχάιο.

Συγκεκριμένα εξήγησε ότι οι Καβς δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν χωρίς να πάρουν παίκτες πρώτης γραμμής, όπως επίσης και draft picks πρώτου γύρου.

Ο Λοβ έχει να λάβει άλλα 90 εκατομμύρια δολάρια από την σεζόν 2020-21 και για τα επόμενα τρία χρόνια αλλά η ομάδα του Κλίβελαντ δεν «καίγεται» και... τόσο πολύ να τον αποδεσμεύσει.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Λοβ είχε εκφράσει τον περασμένο Ιανουάριο τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα, ενώ το όνομά του είχε συζητηθεί έντονα μέχρι το προηγούμενο trade deadline του Φεβρουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα