Τόμας: «Γαμη... 15η Απρίλη!» (pic)

Τόμας: «Γαμη... 15η Απρίλη!» (pic)

Νίκος Καρφής
Τόμας: «Γαμη... 15η Απρίλη!» (pic)

bet365

Ο Αϊζάια Τόμας με ανάρτηση του στα social media έδειξε πόσο πολύ θέλει να ξεχάσει την 15η Απρίλη, αφού σαν σήμερα το 2017 έχασε την αδερφή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο θάνατος της αδερφής του Αϊζάια Τόμας σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 15 Απρίλη του 2017 είχε συγκλονίσει τον κόσμο, μα πολύ περισσότερο τον τότε ηγέτη των Σέλτικς.

Ο γκαρντ της Βοστώνης βρήκε δύναμη μέσα στην ψυχή του να παίξει δύο μέρες μετά για τους Σέλτικς στο Game 2 των playoffs κόντρα στους Μπουλς και να φορτώσει το αντίπαλο καλάθι με 16 πόντους. Αγωνίστηκε στη σειρά απέναντι στο Σικάγο και κατάφερε να οδηγήσει σε τεράστια ανατροπή την ομάδα του (από 0-2 σε 4-2) και πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Μάλιστα μετά το Game 6 ο παλιός σούπερ σταρ των Σέλτικς ταξίδεψε στην Τακόμα της Ουάσινγκτον προκειμένου να συνοδεύσει την αδερφή του στην τελευταία της κατοικία. Και μετά από αυτό συνέχισε να δίνει και την ψυχή του για τους Σέλτικς κατά τη διάρκεια των playoffs. Παρόλο που πονούσε τόσο πολύ από το παιχνίδι της μοίρας.

Ο Αϊζάια έδειξε πόσο πολύ θα ήθελε να ξεχάσει την συγκεκριμένη ημερομηνία με ανάρτηση του: «Γαμ... την 15η Απρίλη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα