Αντετοκούνμπο: Έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό για το «Greek Freak»

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο: Έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό για το «Greek Freak»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πώς κατέληξε σε εξωδικαστική συμφωνία όσον αφορά την παράνομη χρησιμοποίηση του «Greek Freak» από εταιρεία.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως είναι γνωστό, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να ζήτησε δύο εκατομμύρια δολάρια από εταιρεία που χρησιμοποιούσε το «Greek Freak» χωρίς την άδειά του.

Όμως με νέο δημοσίευμα του «theblast» που είχε βγάλει εκ πρώτης στη δημοσιότητα το εν λόγω θέμα, ο Έλληνας σούπερ σταρ φέρεται να ενημέρωσε το δικαστήριο ότι έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με την εταιρεία που ονομάζεται Southside Throwbacks και ότι η αγωγή θα πρέπει να θεωρηθεί ως μη γενόμενη. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, οι διάδικοι κατέληξαν σε εμπιστευτική διευθέτηση με αποτέλεσμα να απορρίψει την υπόθεση. Η συμφωνία αναφέρει ότι «οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται να επιλύσουν τα ζητήματα που φέρονται στην καταγγελία και έχουν διαπραγματευτεί για αυτόν τον σκοπό».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED