«Οι Λέικερς θα μπορούσαν να πείσουν τον Κρις Πολ να πάει στο Λος Άντζελες»

Αντωνία Σπανού
«Οι Λέικερς θα μπορούσαν να πείσουν τον Κρις Πολ να πάει στο Λος Άντζελες»

bet365

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι, αλλά δημοσίευμα θέλει τον Κρις Πολ να ντύνεται στα κίτρινα και τα μωβ.

Πριν το ΝΒΑ σταματήσει απότομα εξαιτίας του κορονοϊού, οι Λέικερς έκαναν μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών, ήταν πρώτοι στην Δύση και φαβορί για τον τίτλο.

Σύμφωνα με το CBS Sports οι Λέικερς θα σκεφτούν το καλοκαίρι να κάνουν ανταλλαγή και να ντύσουν στα χρώματα τους τον Κρις Πολ, αλλά ακόμα και η σκέψη έχει πολλές δυσκολίες, κυρίως οικονομικές.

«Ο Πολ έχει παίξει ήδη για την μία ομάδα του Λος Άντζελες. Τον κοίταξαν, αλλά έκαναν ανταλλαγή για τον Άντονι Ντέιβις και κάλυψαν τις ανάγκες τους αλλιώς, με τους Κλίπερς να παίρνουν τον Λέοναρντ και τον Τζορτζ. .. Οι Λέικερς θα χρειαστεί να δώσουν κάποιον νέο για να πείσουν τους Θαντερ. Ο Κάιλ Κούζμα ή ακόμα και ντραφτ πικς του πρώτου γύρου».

Ο CP3 έκανε καταπληκτική σεζόν στην Οκλαχόμα, παρά την αρχική αντίδραση του και φαίνεται να του πηγαίνει το... κλίμα εκεί. Είχε 17.7 πόντους, 6.8 ασίστ και 4.9 ριμπάουντ, ενώ η φιλία του με τον ΛεΜπρον ίσως παίξει ρόλο, αλλά παράλληλα να γίνουν οικονομικές θυσίες, ενώ και παίκτες θα χάσουν τον ρόλο τους.

Κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί στο μέλλον και μένει να περιμένουμε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα