Πρώην NBAers και διαιτητές στο ίδιο σπίτι για το μπασκετικό Big Brother!

Gazzetta team
Πρώην NBAers και διαιτητές στο ίδιο σπίτι για το μπασκετικό Big Brother!

bet365

Οι ιδρυτές της BIG 3 ετοιμάζουν μπασκετικό τουρνουά - reality show τον Απρίλη ενώ πρώην NBAers και διαιτητές θα βρίσκονται στο ίδιο σπίτι για το μπασκετικό Big Brother!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μεγάλα σχέδια έχει η BIG 3, η λίγκα των Ice Cube και Jeff Kwatinetz για βετεράνους και ανενεργούς NBAers αφού σκοπεύει να διοργανώσει ένα τουρνουά 3-on-3 το οποίο όμως θα θυμίζει μπασκετικό reality και θα λαμβάνουν μέρος παίκτες που έχουν βρεθεί αρνητικοί στον κορονοϊό.

Θα συμμετέχουν από 16 έως 22 παίκτες και θα κλειστούν σε σπίτι στο Λος Άντζελες, όπου κάμερες θα ακολουθούν τις κινήσεις τους μέσα στο σπίτι ενώ η ιδιαιτερότητα της κατάστασης έχει να κάνει με το ότι μαζί τους θα βρεθούν και διαιτητές!

Αν κάποιος σπάσει την καραντίνα, θα αποκλειστεί από το τουρνουά, το οποίο θα περιλαμβάνει 7 γύρους.

Σε παλιά τουρνουά της BIG 3 έχουν βρεθεί οι Άλεν Άιβερσον, Τζο Τζόνσον, Γκρεγκ Όντεν, Tζος Σμιθ, Ρασάρντ Λιούις και Λαμάρ Όντομ.

Δείτε φάσεις από παλιά ματς, τα οποία φυσικά αφορούσαν μόνο το κομμάτι του μπάσκετ και δεν είχαν να κάνουν με reality show...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα