ΝΒΑ: Σκέφτεται το Λας Βέγκας για να συνεχιστεί η σεζόν και best-of-five τελικούς

Gazzetta team
ΝΒΑ: Σκέφτεται το Λας Βέγκας για να συνεχιστεί η σεζόν και best-of-five τελικούς

bet365

Δημοσίευμα του «cnbc.com» επικαλείται αναφορές παραγόντων των ομάδων που αποκάλυψαν κάποια από τα σχέδια της κορυφαίας λίγκας, σε περίπτωση που συνεχιστεί η σεζόν.

Όπως σημειώνει το άρθρο χαρακτηριστικά, το Λας Βέγκας είναι ένας πολύ πιθανός προορισμός, για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Όταν ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, ρωτήθηκε για το αν θα συνεχιστεί η σεζόν από εκεί που έμεινε ή θα αρχίσει από τα playoffs, είπε πως δεν έχει «καλή αίσθηση του πόσο θα κρατήσει η κατάσταση που περνάμε».

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα κοντά στις ομάδες, ένα από τα σενάρια θα ήταν να ακυρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν και μέσω ενός «μίνι τουρνουά» να μπορέσουν οι χαμηλότερες ομάδες στην βαθμολογία να μπουν στα playoffs. Στη συνέχεια, μπορεί να υπάρξει μια σειρά best-of-five στον πρώτο γύρο κι έπειτα νοκ άουτ αγώνες, μέχρι τους τελικούς, που θα είναι επίσης best-of-five σειρά.

Το τουρνουά και οι τελικοί θα διοργανώνονταν στα «Thomas & Mack Center» και «Cox Pavilion», όπου και φιλοξενείται ετησίως το Summer League.

Εφόσον βρεθεί μια λύση για να συνεχιστεί το ΝΒΑ, θα ήταν και μια σημαντική ανακούφιση για την ίδια τη λίγκα και τις ομάδες, καθώς θα έπαιρνα μια μικρή οικονομική «ανάσα».

 

NBA Τελευταία Νέα