ΛεΜπρον - Αντετοκούνμπο - Λέοναρντ: H «μάχη» τους με φόντο το... MVP! (vids)

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον - Αντετοκούνμπο - Λέοναρντ: H «μάχη» τους με φόντο το... MVP! (vids)

bet365

Αντετοκούνμπο, Τζέιμς και Λέοναρντ διεκδικούν τον τίτλο του MVP της φετινής σεζόν και καταγράφουμε τα στατιστικά τους στην «μάχη» αυτή.

Μπορεί το ΝΒΑ να έχει σταματήσει και όλο ο πλανήτης να δίνει την «μάχη» του με τον κορονοϊό, πριν να έχουμε αυτή την ξαφνική διακοπή όμως είχαμε κάποιους να ξεχωρίζουν και κυρίως είχαμε την κούρσα για τον MVP της λίγκας.

Πέρυσι την κανονική διάρκεια αναδείχτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στους Τελικούς ο Καουάι Λέοναρντ, με τους δύο αυτούς να διεκδικούν τον τίτλο και πάλι.

Στην παρέα τους είναι και ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που στα 35 του κάνει μια τρομερή σεζόν και οδηγεί τους Λέικερς και πάλι στον δρόμο της επιτυχίας μετά από πολλά χρόνια.

Οι τρεις αυτοί παίκτες είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν και στην τελική κούρσα και κοιτώντας τα νούμερα τους φαίνεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και πάλι το φαβορί για τον τίτλο του MVP και το back to back.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι έχει μέχρι το σημείο το οποίο η σεζόν σταμάτησε 29.6 πόντους, 13.7 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 54.7% στα σουτ, 30.6% στα σουτ τριών πόντων, 63.3% στις βολές και οι Μπακς είχαν ρεκόρ 50-12, που ήταν και το καλύτερο της λίγκας, όντας και πρώτοι στην Ανατολή.

  • ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς βρήκε την βοήθεια του Άντονι Ντέιβις και έλαμψε. Οι Λέικερς επέστρεψαν σε μονοπάτια πρωταθλητισμού και ο «Βασιλιάς» στα 35 του γράφει ιστορία και είχε βάλει υποψηφιότητα για MVP. Μετρά 25.7 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 10.6 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, 0.5 μπλοκ, με 49.8% εντός πεδιάς, 34.9% στα τρίποντα, 69.7% στις βολές και η ομάδα του Λος Άντζελες είχε ρεκόρ 49-14, όντας πρώτη στην Δύση.

  • ΚΑΟΥΑΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤ

Ο περσινός MVP άλλαξε προορισμό και πλέον ηγείται των Κλίπερς. Μπορεί η άλλη ομάδα του Λος Άντζελες να μην έχει δείξει την σταθερότητα των Μπακς και Λέικερς, ο Λέοναρντ πάντως κάνει πολύ καλή σεζόν και είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Μετρά 26.9 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1.8 κλεψίματα, 0.6 τάπες, με 46.9% στα σουτ, 36.6% στα σουτ τριών πόντων, 88.9% στις βολές και η ομάδα του έχει ρεκόρ 44-20.

Κοιτώντας την στατιστική ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαινόταν πιο κοντά από τον καθένα για να κάνει το back to back στα βραβεία MVP. Κανείς δεν ξέρει πως θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και μένει να δούμε όλοι μας πως θα εξελιχθεί αυτή η σεζόν.

 

NBA Τελευταία Νέα