Νικς - Τζαζ 104-112

Νικς - Τζαζ 104-112

bet365

Είτε εύκολα, είτε δύσκολα όπως στην προκειμένη περίπτωση οι Τζαζ πηγαίνουν από νίκη σε νίκη. Η ομάδα της Γιούτα επικράτησε με 112-104 των Νικς στη Νέα Υόρκη και έχει και βλέψεις ακόμα και για την 2η θέση της Δύσης.

Την φετινή τους πολύ καλή χρονιά συνεχίζουν οι Τζαζ. Η ομάδα της Γιούτα πέρασε και από τη Νέα Υόρκη επικρατώντας των Νικς με 112-104 και έφτασε έτσι το 39-22. Αυτή την στιγμή οι Μορμόνοι βρίσκονται στην 5η θέση της Δύσης, έχοντας ίδιες νίκες με τους τέταρτους Ρόκετς, αλλά απέχουν μόλις 3 από τους δεύτερους Κλίπερς και σίγουρα είναι έτοιμοι να δώσουν την μάχη τους για να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά ενόψει playoffs. Από την άλλη οι Νικς με 19-43, ο μοναδικός τους στόχος είναι να μην βγουν τελευταίοι στην Ανατολή.

Στα του αγώνα με μερίδα του κόσμου να συνεχίζει να φωνάζει στον ιδιοκτήτη των Νικς να πουλήσει, οι γηπεδούχοι δε καμία περίπτωση δεν παρέδωσαν τα όπλα, αλλά οι αντίπαλοί τους είχαν την ποιότητα και τις λύσεις για να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη. Μια νίκη που για να έρθει στηρίχθηκε στους Μίτσελ και Μπογκντάνοβιτς που είχαν από 23 πόντους, ενώ τους ακολούθησαν ο Γκομπέρ με 18 και ο Κόνλεϊ με 17. Για τους ηττημένους ο Ραντλ είχε 32, ο Πόρτις 21 και ο Πέιτον 20.

 

NBA Τελευταία Νέα