Καβαλίερς - Σέλτικς 106-112

Καβαλίερς - Σέλτικς 106-112

bet365

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Καβαλίερς του εντυπωσιακού Σέξτον που έκανε ρεκόρ καριέρας με 41 πόντους, ωστόσο οι Σέλτικς κατάφεραν να επικρατήσουν και συνεχίζουν την μάχη με τους Ράπτορς για την 2η θέση της Ανατολής.

Με την πρωτιά της Ανατολής (και συνολικά του NBA θα λέγαμε) να είναι καπαρωμένη από τους εντυπωσιακούς Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το βάρος στην συγκεκριμένη περιφέρεια πέφτει και στην μάχη για την 2η θέση. Μια μάχη που γίνεται κυρίως ανάμεσα σε Ράπτορς και Σέλτικς. Οι Κέλτες κράτησαν στην μία νίκη την διαφορά από τους «δεινόσαυρους» επικρατώντας μέσα στο Κλίβελαντ των Καβαλίερς με 106-112. Μια δύσκολη νίκη που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και έφερε τους «πράσινους» στο 42-19 (43-18 έχουν οι Ράπτορς), ενώ οι... ιππότες που δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της Ανατολής έπεσαν στο 17-45.

Όπως αναφέραμε και πριν, ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι σε καμία περίπτωση δεν παρέδωσαν τα όπλα. Κάθε άλλο μάλιστα, πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά δεν μπόρεσαν να στερήσουν τη νίκη από τους Σέλτικς, Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τέιτουμ με 32 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ογιλέγιε με 22 και Σμαρτ με 18. Για τους ηττημένους εντυπωσιακός ήταν ο Σέξτον που με 41 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας, με τον Λοβ να έχει 26 και τον Νανς 19.

 

NBA Τελευταία Νέα