Αντετοκούνμπο: «Ποιος είμαι εγώ να πει στον Εμπίντ ότι δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου;» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ποιος είμαι εγώ να πει στον Εμπίντ ότι δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου;» (vid)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Ποιος είμαι εγώ να πει στον Εμπίντ ότι δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου;» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά τη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς, στάθηκε στο γεγονός ότι έχει βελτιώσει το σουτ του, ενώ απάντησε σε ερώτηση για τον Τζοέλ Εμπίντ και το γεγονός ότι χαρακτήρισε τον εαυτό του, τον καλύτερο του κόσμου.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ είπε αρχικά: «Θέλω συνέχεια να βελτιώνομαι γιατί έτσι μπορώ και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και να κάνω το παιχνίδι ευκολότερο για τους συμπαίκτες μου. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Έχουμε άλλα 26 παιχνίδια μέχρι τα playoffs και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα. Θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να μαθαίνουμε συνέχεια και περισσότερα πράγματα.»

Για το γεγονός ότι έχει βελτιώσει το σουτ και μπορεί να σκοράρει και από μακρινή απόσταση, ακόμα και fadeaway σουτ, είπε: «Σουτάρω πλέον με μεγαλύτερη καμπύλη και γι' αυτό μπαίνουν μέσα. Πρέπει να ευστοχώ σε 2-3 τέτοια σουτ στα playoffs για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη. Αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνω, εκτός από το καθιερωμένο μου παιχνίδι. Έχουμε όπως είπα άλλα 26 ματς και θέλω να αποκτήσω περισσότερη αυτοπεποίθηση με αυτά τα σουτ. Μπορεί να ευστοχήσω, μπορεί να αστοχήσω, αλλά στην τελική θέλω να νιώθω άνετος με αυτά τα σουτ.»

Αναφερόμενος στο ματς είπε: «Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα παίξουν δυνατά και γι' αυτόν τον λόγο θέλαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε. Ο Τζοέλ (σ.σ. Εμπίντ) χρεώθηκε και με τέσσερα φάουλ και το γεγονός λειτούργησε υπέρ μας. Θέλαμε να γίνουμε επιθετικοί στην 3η περίοδο και να επιβάλουμε τον ρυθμό του αγώνα» ενώ στάθηκε και στα όσα είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ πριν από το παιχνίδι: «ο κόουτς ήρθε πριν από το παιχνίδι και είπε ότι 'είναι εύκολο να απαντήσεις όταν σε έχουν κερδίσει, κάτι που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Τώρα κάντε το πάλι'. Αυτό ακριβώς ήθελα να ακούσω πριν από το παιχνίδι. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Αυτό που έγινε τα Χριστούγεννα (σ.σ. ήττα από τους Σίξερς για τους Μπακς οι οποίοι «απάντησαν» με νίκη πριν από δύο εβδομάδες) δεν θέλαμε να συμβεί ξανά. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να χάσουμε. Μπορεί να γίνει. Όμως έπρεπε να παίξουμε δυνατά και καλό μπάσκετ».

Σε ερώτηση να σχολιάσει την ατάκα του Εμπίντ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, είπε χαμογελώντας: «Ξέρω θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας και να πω κάτι που να γίνει viral και να το δει... Στην τελική ο Τζοέλ είναι εξαιρετικό παιδί Στο παρκέ σίγουρα θέλω να τον αντιμετωπίσω δυνατά. Όμως έξω από αυτό, τον συμπαθώ. Έχει καλή προσωπικότητα, είναι προσγειωμένος και ήμασταν και καλοί συμπαίκτες στο All Star Game. Στο ΝΒΑ όλοι πρέπει να νιώθουν ότι είναι οι καλύτεροι. Ποιος είμαι εγώ να του πει ότι δεν είναι ο καλύτερος στον κόσμο; Απλά πρέπει να βγαίνεις στο παρκέ και να το δείχνεις. Οπότε δεν είναι άσχημο να το πιστεύει...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα