Χιτ: Απέσυραν το «3» του θρυλικού και δικού τους Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος δεν ξέχασε τον Μπράιαντ! (vids)

Χιτ: Απέσυραν το «3» του θρυλικού και δικού τους Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος δεν ξέχασε τον Μπράιαντ! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Χιτ: Απέσυραν το «3» του θρυλικού και δικού τους Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος δεν ξέχασε τον Μπράιαντ! (vids)

bet365

Ο θρυλικός Ντουέιν Ουέιντ είδε τους Χιτ να αποσύρουν την φανέλα του, η οποία υψώθηκε στον ουρανό της «American Airlines Arena».

Ο Ουέιντ, τη βραδιά όπου είδε το νούμερο 3 να ανήκει πλέον στον... ουρανό της American Airlines Arena, είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν μικρό από την Κίνα όπου έχει το όνομά του.

Ο θρύλος της ομάδας του Μαϊάμι, είδε τη φανέλα του να αποσύρεται και το νούμερο με το οποίο έγραψε τη δική του ιστορία στο ΝΒΑ με τους Χιτ δεν θα το βάλει ποτέ ξανά κάποιος.

Ο 38χρονος σήμερα Ουέιντ έπαιξε στους Χιτ από το 2003 μέχρι το 2016. Μετά πήγε σε Μπουλς και Καβαλίερς και έκλεισε την καριέρα του στους Χιτ, με τους οποίους πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα.

Ο «Flash» είπε χαρακτηριστικά:

Η εκτίμηση και η αγάπη σας ποτέ δεν με άφησαν. Αν υπάρχει μία λέξη που θέλω να σας παρουσιάσω απόψε είναι η ευγνωμοσύνη!


Αναφερόμενος στον Πατ Ράιλι είπε: «Το μεγαλείο σας μας ένανε τόσο σπουδαίους όσο ήταν δυνατόν. Από την πρώτη στιγμή που σε συνάντησα, μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν οικογένειά σου. Δεν θα στεκόμουν εδώ ως 3 φορές πρωταθλητής χωρίς εσένα».

Για τον Σποέλστρα τόνισε: «Όταν ο Σπο έγινε ο προπονητής μου, είχαμε αρκετά πάνω και κάτω αλλά μέσα απ' αυτά μεγαλώσαμε. Σ' ευχαριστώ που με έσπρωχνες. Σε ευχαριστώ».

Μάλιστα ο Ουέιντ χρησιμοποίησε τα λόγια του φίλου του, ενός από τους σπουδαιότερους του αθλήματος, του αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ. «Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθώ και να εμπνέω άλλους στο να γίνουν σπουδαίοι σε ό,τι θέλουν να κάνουν. Ελπίζω να σας έχω εμπνεύσει. Σας ευχαριστώ που με κάνατε μέρος της κληρονομιάς σας. Παρακαλώ να γνωρίζετε ότι είστε ένα μεγάλο μέρος για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα