Αντετοκούνμπο: Οι NBA experts προβλέπουν ότι θα μείνει στους Μπακς!

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Οι NBA experts προβλέπουν ότι θα μείνει στους Μπακς!

bet365

«Χαμός» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι του 2021 (αν δεν υπογράψει supermax επέκταση 5 ετών κοντά στα 250 εκατ. δολάρια το καλοκαίρι που έρχεται), αλλά οι ειδικοί θεωρούν πως θα παραμείνει στους Μπακς.

Χαμός αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι του 2021, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι unrestricted free agent.

Βέβαι οι Μπακς θα μπορούν να προσφέρουν στον Greek Freak supermax επέκταση 5 ετών το καλοκαίρι του 2020 (θα είναι κοντά στα 250 εκατ. δολάρια και θα αποτελεί το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της λίγκας) και να διώξουν τις ελπίδες των υπόλοιπων ομάδων να τον αποκτήσουν. Από την άλλη υπάρχουν δημοσιεύματα για ομάδες που τον... ονειρεύονται και θέλουν να χτίσουν πάνω του την επόμενη δυναστεία στη λίγκα. Αυτές είναι οι Χιτ και οι Ουίριορς με τη γνωστή ιστορία του Στεφ Κάρι στο μεταξύ τους ματς.

Το ESPN τονίζει πως αν ο Γιάννης υπογράψει supermax επέκταση, τότε οι Μπακς θα είναι φαβορί για τον τίτλο για πολλά χρόνια. Και αυτό θα φέρει αλλαγές και στις υπόλοιπες ομάδες που κρατούσαν χώρο για να τον αποκτήσουν.

Στο κείμενο του αμερικανικού δικτύου αναφέρεται πως οι ειδικοί (league insiders) της λίγκας περιμένουν τον Γιάννη να ανανεώσει με τους Μπακς. Αυτό δείχνει και τα οσα τους έχουν πει άνθρωποι που βρίσκονται σε διοικήσεις ομάδων του ΝΒΑ.

Πάντως μια παράμετρος που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κείμενο, είναι η ενδεχόμενη αποτυχία των ελαφιών να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ. Ετσι μπορεί να μπει.. φωτιά στη μάχη διεκδίκησης του Αντετοκούνμπο το καλοκαίρι του 2021.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα