Κερ: «Οι παίκτες που έκαναν τον Κάρι... ασφαλή δεν υπάρχουν πια και πρέπει να το αντιμετωπίσει» (vid)

Κερ: «Οι παίκτες που έκαναν τον Κάρι... ασφαλή δεν υπάρχουν πια και πρέπει να το αντιμετωπίσει» (vid)

Αντωνία Σπανού
Κερ: «Οι παίκτες που έκαναν τον Κάρι... ασφαλή δεν υπάρχουν πια και πρέπει να το αντιμετωπίσει» (vid)

bet365

Όπως παραδέχτηκε ο Κερ, ο Στεφ Κάρι μπήκε στην προπόνηση, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μπει στις επαφές.

Ο Στεφ Κάρι πήρε για πρώτη φορά μέρος στις προπονήσεις των Ουόριορς ύστερα από 3,5 μήνες, αλλά ο Στιβ Κερ δεν άφησε τις προσδοκίες να ανέβουν πολύ ψηλά. Ο ηγέτης του Σαν Φρανσίσκο άφησε για τα καλά πίσω του τον τραυματισμό του, αλλά θέλει υπομονή και αυτό το ξέρουν όλοι καλά.

«Τον φωνάζαμε Τομ Μπρέιντι σήμερα. Μην ακουμπάτε τον Στεφ. Πήρε μέρος πάντως σε όλη την προπόνηση εκτός από τις επαφές και έδειχνε μια χαρά». Ακόμα δεν υπάρχει ένας προγραμματισμός για το πότε θα επιστρέψει, αλλά η ελπίδα είναι ότι θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο.

«Δεν ξέρω πότε θα του επιτρέψουν τις επαφές. Δεν είναι αυτή την εβδομάδα, αλλά δείχνει καλά. Δυναμώνει, μαζεύει αυτοπεποίθηση και κάνει πολύ σκληρή γυμναστική. Η κατάσταση του είναι όσο καλή μπορεί να είναι για κάποιον που δεν παίζει με επαφές, ειδικά με αυτό που κάνει εκείνος».

Και συνέχισε ο Κερ: «Είναι σημαντικό να παίξει ο Κάρι με τον Ουίγκινς, να γνωριστούν. Είναι σημαντικό να παίξει χωρίς εκείνους που έφυγαν και δεν θα τους έχουμε την επόμενη σεζόν. Ο Ντουράντ, ο Ιγκουοντάλα, ο Λίβινγκστον, με πολλούς τρόπους στηριζόταν πάνω τους, σαν μια μεγάλη κουβέρτα ασφαλείας. Για κάποιον που έχει τόσο ταλέντο, είναι σημαντικό που είχε μια ομάδα να προσπαθεί, ήταν ευλογημένος με κάποιους από τους πιο έξυπνους και ταλαντούχους παίκτες της λίγκας.

Τώρα είναι διαφορετικά και είναι σημαντικό. Έπαιξε μόλις 3 παιχνίδια πριν τραυματιστεί. Πρέπει να νιώσει την διαφορά, γιατί είναι διαφορετικά για εμάς. Και με όλους αυτούς τους νεαρούς, προσπαθούμε να τους μάθουμε τα βασικά και πολλά πράγματα φαινόντουσαν δεδομένα τα περασμένα 5 χρόνια και πλέον δεν τα έχουμε. Ο Στεφ πρέπει να δει αυτό από μόνος του. Οπότε θα παίξει μεγάλος μέρος στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν».

 

NBA Τελευταία Νέα