Προπονητής των Πέλικανς για Ζάιον: «Δεν μπορεί να μην ακουμπάει την μπάλα 4 λεπτά!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Προπονητής των Πέλικανς για Ζάιον: «Δεν μπορεί να μην ακουμπάει την μπάλα 4 λεπτά!» (vid)

bet365

Ο προπονητής των Πέλικανς, Άλβιν Τζέντρι, μίλησε για τον τρόπο που βρίσκει η ομάδα του τον Ζάιον Ουίλιαμσον και πραδέχτηκε ότι πρέπει να γίνει καλύτερη δουλειά από την ομάδα του.

Σαμπντόρια - Νάπολι με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον έκανε δυνατή έναρξη με τους Πέλικανς, αλλά φαίνεται πως ακόμα η ομάδα του ψάχνει τον σωστό τρόπο να τον εκμεταλλευτεί. Ο Άλβιν Τζέντρι, ο προπονητής της Νέας Ορλεάνης, μίλησε μετά την ήττα από τους Ρόκετς και ήταν φανερά προβληματισμένος, για τον τρόπο που η ομάδα του συμπεριφέρεται σχετικά με τον ρούκι της,

«Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο Ζάιον δεν μπορεί επί τέσσερα λεπτά να μην ακουμπάει την μπάλα και αυτό είναι λάθος μου. Πρέπει να σιγουρετυώ ότι δεν θα γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Και αν δεν του δίνουμε την μπάλα, τότε πρέπει να έχουμε άλλους παίκτες στο παρκέ. Και αυτό δικό μου λάθος. Πρέπει να του δίνουμε την μπάλα, είναι απλό. Δεν έχει να κάνει με το ότι επέστρεψε τώρα. Έχει ένα πλεονέκτημα και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τον βρούμε. Οπότε δεν με πείθει ότι δεν παίζει καιρό με τους υπόλοιπους ή τίποτα τέτοιο. Πρέπει να ακουμπάει την μπάλα στο τέλος».

Για την ιστορία ο Ζάιον Ουίλιαμσον είχε 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τους Πέλικανς να χάνουν την διαφορά στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.

 

NBA Τελευταία Νέα