Πέισερς - Μπουλς 115-106

Φώτης Καρακούσης
Πέισερς - Μπουλς 115-106

bet365

Ιδανική επιστροφή για Ολαντίπο μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο γκαρντ των Πέισερς με τρίποντο έστειλε το ματς με τους Μπουλς στην παράταση και εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι επικρατώντας με 115-106.

Έχοντας μείνει έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, ήταν λογικό ο Βίκτορ Ολαντίπο να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο των Πέισερς. Ο ίδιος πάντως θέλησε να τους αποζημιώσει με το καλημέρα, καθώς με 10 δεύτερα πριν το τέλος έστειλε τον αγώνα με τους Μπουλς στην παράταση με τρίποντο και εκεί οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι επικρατώντας τελικά με 115-106. Μια νίκη που τους φέρνει στο 31-17 συνεχίζοντας μια καλή χρονιά που με την επιστροφή του Ολαντίπο μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, ενώ οι... ταύροι έπεσαν στο 19-31.

Ο αγώνας όπως φάνηκε και από το σκορ ήταν ντέρμπι με τους γηπεδούχους και λόγω Ολαντίπο να καταφέρνουν να παίρνουν τη σημαντική αυτή νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Πέισερς ήταν ο Ουόρεν με 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μπρόγκντον και Σαμπόνις με 15, ενώ ο Ολαντίπο είχε 9, βάζοντας όμως και το πιο κρίσιμο τρίποντο του ματς. Για τους ηττημένους ο Χάτσισον είχε 21, ο ΛαΒίν 20 και ο Γιανγκ 16.

 

NBA Τελευταία Νέα