Γκριν για Κόμπι: «Με έσωσε από την κατάθλιψη το 2016» (vid)

Gazzetta team
Γκριν για Κόμπι: «Με έσωσε από την κατάθλιψη το 2016» (vid)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο φόργουορντ των Ουόριορς βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντρέιμοντ Γκριν: «Όταν είδα τα νέα, ήμουν σίγουρος πως κάποιος θα βγει και θα πει πως δεν είναι εκείνος ο Κόμπi αλλά κάποιος άλλος. Τσέκαρα ανά λεπτό το Instagram του, περιμένοντας ένα story στο οποίο θα λέει ότι είναι όλα καλά. Καθώς έβλεπα όλα τα κανάλια ασχολούνταν με αυτό, ξάπλωσα στον καναπέ, ελπίζοντας πως θα ξυπνήσω από ένα άσχημο όνειρο. Όταν εν τέλει με σήκωσαν τα παιδιά μου, στις ειδήσεις συνέχισε να παίζει αυτή η είδηση. Ήλπιζα πως θα ήταν ψέμα, αλλά δεν είναι. Είναι ότι χειρότερο».

Για την σχέση που είχαν: «Το 2016 βρέθηκα σε ένα από τα χειρότερα σημεία της καριέρας μου και της ζωής μου, κοντά στην κατάθλιψη. Τότε ήταν που βρήκαν τον μεγάλο μου αδερφό στον Κόμπι. Του μιλούσα και του έλεγα πως η λίγκα προσπαθεί να με τελειώσει, τα media το ίδιο, δεν ξέρω τι να κάνω’. Εκείνος μου είπε πως ‘το 99% των ανθρώπων δέχονται και μαθαίνουν να ζουν στην μετριότητα. Εσύ κυνηγάς κάτι πολύ μεγαλύτερο, όποτε μην περιμένεις από τον κόσμο να σε καταλάβει’. Αυτό ήταν το μοναδικό που χρειαζόταν να ακούσω, ειδικότερα όταν αυτό το έλεγε ένας άνθρωπος τον οποίο θαύμαζα από παιδί. Νιώθω ευλογημένος που κατάφερα να χτίζω μια φιλία μαζί του».

Για την αναβολή του Λέικερς - Κλίπερς: «Το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί όλοι αισθάνονται και θρηνούν, έστω με διαφορετικό τρόπο. Αν δεν ήξερες τον Κόμπι, πενθείς. Αν ήσουν φαν του, πενθείς. Αν αγαπούσες το μπάσκετ, πενθείς. Αν τον γνώριζες, είσαι στα πατώματα. Πιάνω τον εαυτό μου μόνο του να κάθεται κάποιες στιγμές και να λέει ‘γαμώτο’. Δεν είναι αληθινό όλο αυτό».

Για το πως νιώθει τώρα: «Αλήθεια δεν θέλω να μιλήσω περαιτέρω για αυτό. Προσπαθώ να… αποδράσω. Δεν είμαι ειδικός στα θέματα ψυχολογίας και ψυχοσύνθεσης για να ξέρω τι είναι σωστό να κάνω. Δεν θέλω να μιλήσω σε εσάς για τον Κόμπι, θέλω να μιλήσω στον Κόμπι».

 

NBA Τελευταία Νέα