Κόμπι Μπράιαντ: Οι καιρικές συνθήκες η πρώτη εκτίμηση της πτώσης του ελικοπτέρου (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Κόμπι Μπράιαντ: Οι καιρικές συνθήκες η πρώτη εκτίμηση της πτώσης του ελικοπτέρου (pic)

bet365

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις ΗΠΑ, η πτώση του ελικοπτέρου που επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ οφειλόταν στις καιρικές συνθήκες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, είχε δοθεί οδηγία στις εναέριες δυνάμεις να μην πετάξουν το πρωί της 26ης Ιανουαρίου, εξαιτίας της έντονης ομιχλώδους κατάστασης που επικρατούσε.

Το flight tracker data έδειξε πως το ελικόπτερο του Κόμπι αντιμετώπισε για πρώτη φορά προβλήματα με τον καιρό, όταν ήταν πάνω από τον ζωολογικό κήπο του Λ.Α. και φέρεται να έκανε έξι φορές κύκλους σε πολύ χαμηλό υψόμετρο, περιμένοντας πιθανώς να καθαρίσει το τοπίο.

Ένα άτομο, που είναι κοντά στην έρευνα, είπε στο «ESPN» ως, το ελικόπτερο έκανε αριστερή στροφή στα 2.400 πόδια, πριν «βουτήξει» στο έδαφος. «Λίγες στιγμές πριν, ο πιλότος επικοινώνησε με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, για να τους πει ότι άρχιζε να ανεβαίνει ψηλά, για να φύγει από το στρώμα των σύννεφων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το μοιραίο ελικόπτερο απογειώθηκε στις 09:06 από το αεροδρόμιο «John Wayne» του Orange County και η πρώτη κλήση στην Αστυνομία που καταγράφηκε για την πτώση έγινε στις 09:47.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, η προπονήτριά της στην Ακαδημία του «Black Mamba», Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ Τζόνι Αλτομπέλι, με τη σύζυγό του, Κέρι, και την κόρη του, Αλίσα, ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, και δύο ακόμη άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

 

NBA Τελευταία Νέα