Λίλαρντ για Λέοναρντ: «Ο κόσμος λέει μα@@κίες, ίσως είναι τραυματίας» (pic)

Αντωνία Σπανού
Λίλαρντ για Λέοναρντ: «Ο κόσμος λέει μα@@κίες, ίσως είναι τραυματίας» (pic)

bet365

Ο Λίλαρντ μίλησε για το καθεστώς της ξεκούρασης των παικτών στο ΝΒΑ, υπερασπίστηκε τον Λέοναρντ και μίλησε και για όσα κάνει εκείνος για να μην χάνει παιχνίδια.

Βαλένθια - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί οι Μπλέιζερς να μην τα πηγαίνουν όσο καλά είχαν φανταστεί, αλλά ο Λίλαρντ κάνει πολύ δυνατή σεζόν, ενώ είναι από τους ελάχιστους παίκτες στο ΝΒΑ, που έχει χάσει μόλις 25 παιχνίδια σε όλη την καριέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πως επιλέγουν οι παίκτες να ξεκουραστούν, ενώ υπερασπίστηκε και τον Καουάι Λέοναρντ, που έχει αποφασίσει σε αρκετά παιχνίδια να μένει εκτός.

«Όταν αγαπάς να παίζεις, παίζεις. Ο κόσμος λέει πολλές μα@@κίες για τον Καουάι, που παίζει κάποια παιχνίδια, αλλά νιώθω ότι κάτι αντιμετωπίζει, αφού παίζει όπου νιώθει υγιής. Εξαρτάται. Μπορεί να έχει τραυματισμό που δεν του επιτρέπει να παίζει και να αγωνίζεται έχοντας κάτι. Το διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί».

Ενώ, για όσα κάνει εκείνος για το σώμα του απάντησε:

«Δεν παίζω παιχνίδια το καλοκαίρι. Από εκεί μπορούν να ξεκινήσουν οι παίκτες με την ξεκούραση τους. Βλέπεις βίντεο με παίκτες να παίζουν και μετά ξεκινάει η σεζόν και ξεκουράζονται. Είναι μεγάλη η σεζόν, το ξέρω. Παίζω πολλά λεπτά. Υπάρχουν απαιτήσεις από εμένα. Είναι ευθύνη μου να σκεφτώ τι θα κάνω με την προπόνηση μου. Ασκούμαι, κάνω μποξ, κολυμπώ, σηκώνω βάρη. Αρχίζω να παίζω παιχνίδια με την ομάδα ακριβώς πριν το καμπ».

Και συνέχισε:

«Κάνω ό,τι χρειάζεται και μετά βγαίνω στο παρκέ. Αν έχουμε ρεπό, κάνω μασάζ, κάνω κρυοθεραπεία, ξεκουράζομαι, πίνω νερό, κοιμάμαι. Τέτοια πράγματα. Μένω σπίτι αντί να βγω και να κινούμαι. Νομίζω ότι υπάρχουν τρόποι να κάνουμε πράγματα και να αποφύγουμε να κάτσουμε εκτός από παιχνίδι. Πρέπει να είσαι έξυπνος».

 

NBA Τελευταία Νέα