Χάουαρντ: «Το πρωτάθλημα κατακτιέται τον Ιούνιο, όχι τα Χριστούγεννα»

Χάουαρντ: «Το πρωτάθλημα κατακτιέται τον Ιούνιο, όχι τα Χριστούγεννα»

Gazzetta team
Χάουαρντ: «Το πρωτάθλημα κατακτιέται τον Ιούνιο, όχι τα Χριστούγεννα»

bet365

Οι Λέικερς έχουν υποστεί τρεις ήττες στη σειρά, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ανησυχεί τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Η ομάδα του Λος Άντζελες βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη δυτική περιφέρεια, αν και έχει κάνει τρεις σερί ήττες (Πέισερς, Μπακς, Νάγκετς).

Αυτό, βέβαια, δεν απασχολεί τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος δήλωσε στο «ESPN» πως «Το πρωτάθλημα κατακτιέται τον Ιούνιο, όχι τα Χριστούγεννα».

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν περνάμε τεστ... εγωισμού, δεν κοιτάμε ποιος είναι καλύτερος τώρα. Θέλουμε να σιγουρευτούμε πως όταν έρθουν τα playoffs, θα είμαστε η καλύτερη ομάδα και πως στο τέλος τους, θα είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό πρέπει να είναι το σκεπτικό μας».

Ακόμη, ο παίκτης των Λέικερς συμπλήρωσε πως: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα συναισθήματά μας να μπουν στη μέση αυτού που προσπαθούμε να πετύχουμε. Νομίζω πως στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά και αυτό φάνηκε. Δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα