Εμπίντ: «Παίζουμε φοβισμένα» (vid)

Εμπίντ: «Παίζουμε φοβισμένα» (vid)

Εμπίντ: «Παίζουμε φοβισμένα» (vid)

Οι Σίξερς πέρασαν χωρίς ήττα δύο συνεχόμενους μήνες μέσα στο σπίτι τους και πλέον μετρούν δύο στην σειρά, αφού σύμφωνα με τον Εμπίντ παίζουν φοβισμένα.

Οι Μάβερικς υποχρέωσαν στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους Σίξερς μέσα στο «σπίτι» τους και αυτό σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν στην Φιλαντέλφια. Ο Εμπίντ έδωσε την δική του εκδοχή για την ήττα της ομάδας του.

Αναλυτικά η εξήγηση του σέντερ των Σίξερς:

«Νιώθω, ειδικά σήμερα, ότι παίξαμε φοβισμένα. Το μπάσκετ είναι εύκολο. Απλά σουτάρεις, πασάρεις, κινείσαι. Αν δεν μπει ένα σουτ ξεπέρνα το. Αλλά σήμερα δεν βάλαμε σουτ και αμυντικά παίξαμε άσχημα. Σήμερα είχαμε μερικά ανοιχτά σουτ και πρέπει απλά να σουτάρουμε. Αλλά και πάλι, είναι ισορροπία, αυτό πρέπει να βρούμε.

Έχεις πολλούς ανθρώπους να σου λένε να είσαι επιθετικός και όλα αυτά και προφανώς δεν θες να είσαι εγωιστής, αλλά στο τέλος της ημέρας αν πρέπει να κάνεις κάτι, πρέπει να το κάνεις, ειδικά αν νιώθεις ότι είσαι ελεύθερος. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν είσαι ανοιχτός, απλά σούταρε. Ή θα πάρουμε το ριμπάουντ ή θα κάνουμε κάτι άλλο».