Μάβερικς - Σέλτικς 103-109

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Σέλτικς 103-109

bet365

Ακόμα ένα πολύ ωραίο σημερινό παιχνίδι στο Ντάλας, με τους Σέλτικς να παίρνουν σημαντική νίκη επικρατώντας των Μάβερικς με 109-103.

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ανατολής ανέβηκαν οι Σέλτικς. Οι... Κέλτες κατάφεραν να πάρουν σημαντικό διπλό μέσα στο Ντάλας επικρατώντας των Μάβερικς με 109-103 και έφτασαν το 18-7, με τους... καουμπόηδες να πέφτουν στο 18-9. Ο αγώνας ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του αμφίρροπος με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να παίρνουν τη νίκη, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων στο τέλος για την ανατροπή.

Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Ουόκερ που σταμάτησε στους 32 πόντους, με τον Μπράουν να έχει 26 και να ευστοχεί σε δύο καθοριστικές βολές στο τέλος και τον Τέιτουμ να συμπληρώνει ακόμα 24. Για τους ηττημένους που και πάλι έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Ντόντσιτς, ο Πορζίνγκις είχε 23 και ο Κάρι 20, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα