Εμπίντ: «Δικαίως με... κράζουν οι Σακ και Μπάρκλεϊ!» (vid)

Εμπίντ: «Δικαίως με... κράζουν οι Σακ και Μπάρκλεϊ!» (vid)

Νίκος Καρφής
Εμπίντ: «Δικαίως με... κράζουν οι Σακ και Μπάρκλεϊ!» (vid)

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ μίλησε για την κριτική που δέχεται από τους Σακίλ και Μπάρκλεϊ και παραδέχθηκε πως έχουν δίκιο που τον... κράζουν.

Ο Σακίλ Ο'Νίλ με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ έκαναν κριτική στον Τζοέλ Εμπίντ, με τον σταρ των Σίξερς να παραδέχεται πως έχουν δίκιο, αναφέροντας πως θα πρέπει να κυριαρχεί.

«Μπορεί να έχουν δίκιο. Νομίζω έχουν δίκιο. Χρειάζεται να παίζω πιο επιθετικά και να κυριαρχώ. Δεν το κάνω αυτό σε όλη τη σεζόν. Αυτό επηρεάζει την αποδότικοτητα μου και τα στατιστικά μου. Θα πρέπει να αρχίσω να διασκεδάζω και να κυριαρχώ. Έχει δίκιο ο Σακίλ και ο Μπάρκλεϊ που με κράζουν. Πρέπει να αλλάξω».

Λίγο νωρίτερα ο Μπάρκλεί είπε: «Είναι ο πιο σκληρός παίκτης στη λίγκα για να ματσάρεις. Αλλά δεν νομίζω πως μπορούμε να μιλήσουμε για εκείνον όπως μιλάμε για τον Αντετοκούνμπο, τον Ντόντσιτς, τον Ντέιβις και τον Χάρντεν. Ποτέ δεν το έχουμε πει για εκείνον.

Από την πλευρά του ο Σακ ανέφερε: «Του το λέμε, μπορεί να γίνει σπουδαίος. Όμως θα πρέπει να παίζει σκληρά. Οι 22 πόντοι δεν είναι αρκετοί για να σε πάνω στο επόμενο επίπεδο. Θες να γίνει σπουδαίος ή θες να είσαι καλός; Aν θες να είσαι καλός, συνεχισε να βάζεις 22 πόντους. Αν θες να γίνει σπουδαίος, βάλε 28-30. Θέλεις να γίνεις σπουδαίος; Δες τον Αντετοκούνμπο. Αυτός θέλει να γίνει σπουδαίος», ήταν τα λόγια του Diesel στο ΤΝΤ.

 

NBA Τελευταία Νέα