Κερ: «Οι ''Κορυφαίοι Οκτώ''... κρατάνε» (vid)

Κερ: «Οι ''Κορυφαίοι Οκτώ''... κρατάνε» (vid)

Αντωνία Σπανού
Κερ: «Οι ''Κορυφαίοι Οκτώ''... κρατάνε» (vid)

bet365

Ο Στιβ Κερ ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση με αυτά που συμβαίνουν στους Ουόριορς και προσπαθεί να παραμείνει θετικός.

Οι Ουόριορς έχουν «χτυπηθεί» πολύ άσχημα από τραυματισμούς και η μία ήττα διαδέχεται την άλλη. Ο Στιβ Κερ παίζει εδώ και πολύ καιρό μόλις με 8 παίκτες, που παλεύουν να μην εκτεθούν μέσα στο παρκέ. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για όσα συμβαίνουν στην ομάδα του και την πολύ δύσκολη σεζόν που διανύει.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε χρησιμοποιήσει τον Ντρέιμοντ Γκριν και τον Ράσελ. Και ο Λούνεϊ θα ήταν χρήσιμος και ο Έβανς θα είχε βοηθήσει... Χρειάζεσαι σώματα στο ΝΒΑ, ειδικά για να ξεπεράσεις το πρόγραμμα. Το να παίζουν 8 παίκτες, όσα χρόνια το κάνω αυτό, 30-31 χρόνια, θυμάμαι μία ή δύο φορές το χρόνο να μου έχει τύχει. Μόνο κάτω από τρελές περιστάσεις. Το ότι έχει γίνει συνήθεια σε εμάς... δεν το έχω δει ξανά. Οπότε είναι ένα τεστ για την ομάδα, τους ''Κορυφαίους Οκτώ'', όπως μου αρέσει να τους λέω. Οι κορυφαίοι οκτώ κάνουν εκπληκτική δουλειά στο να... κρατάνε εκεί».

Οι Ουόριορς την φετινή σεζόν έχουν δει μόνο τους δυο ρούκις τους να παίζουν και τα 18 παιχνίδια και τον Ρόμπινσον. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν χάσει ματς. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για εκείνους, έχουν κάνει μόλις 3 νίκες και παλεύουν να... επιβιώσουν.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κρατήσουμε τα θετικά. Έχουμε βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 8 παίκτες. Προσπαθούν, η συνέπεια στην άμυνα έχει βελτιωθεί δραματικά.

Το κάνω αυτό για καιρό και έχω δει πολλά θετικά πράγματα από την ομάδα. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες, έχουμε χτυπηθεί από τους τραυματισμούς, αλλά θα επιστρέψει ο Ράσελ, ο Λούνεϊ, ο Γκριν και σε ότι έχτισαν οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουμε να κερδίζουμε μερικά παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα