Καρμέλο: «Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο»

Αντωνία Σπανού
Καρμέλο: «Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο»

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι αρχίζει και βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και από τις δηλώσεις του φαίνεται ότι όλο αυτό τον καιρό άλλαξε η νοοτροπία του.

Ο Καρμέλο Άντονι ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι κόντρα στους Μπουλς και έκανε μια μεγάλη εμφάνιση με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην νίκη κόντρα στους Μπουλς. Παράλληλα, έγραψε ιστορία και «ανέβηκε» στην 18η θέση των καλύτερων σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

Ο «Μέλο», ο οποίος αποθεώθηκε και από το κοινό του Σικάγο, σχολίασε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Είναι μια για κατάσταση για την οποία είμαι ευγνώμον, είναι μια απόδειξη της δουλειάς που έκανα τόσο καιρό. Το σώμα μου είναι καλά και πνευματικά είμαι καλά. Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα για δεδομένο. Όταν σου λείπει το παιχνίδι, αυτά τα μικρά κατορθώματα, σημαίνουν όλοι και πιο πολλά».

Είναι μεγάλο πράγμα αυτό που έκαναν οι οπαδοί των Σικάγο Μπουλς, ήταν μεγάλη στιγμή. Το να ακούσω να με επευφημούν, ενώ είμαι σε μια άλλη ομάδα, δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα