Πάρκερ για Ντάνκαν-Τζινόμπιλι: «Σας αγαπάω, για πάντα μαζί!» (vid)

Νίκος Καρφής
Πάρκερ για Ντάνκαν-Τζινόμπιλι: «Σας αγαπάω, για πάντα μαζί!» (vid)

bet365

Ο Τόνι Πάρκερ έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο για τους... συνοδοιπόρους του στους Σπερς όλα αυτά τα χρόνια, Ντάνκαν και Τζινόμπιλι κατά τη διάρκεια απόσυρσης της φανέλας του.

Είναι η τριάδα με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ. Μα πάνω απ'όλα είναι τρεις πολύ καλοί φίλοι, τρία αδέρφια.

Ο Τόνι Πάρκερ είδε τη φανέλα του να αποσύρεται από τους Σπερς σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και ο λόγος του για τους Τιμ Ντάνκαν και Μανού Τζινόμπιλι ήταν συγκλονιστικός και δείχνει πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από τα γήπεδο

«Αυτοί οι δύο τύποι μεγάλωσαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί σας μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα. Δεν έχετε ιδέα για το πως επηρεάσατε τη ζωή μου. Ο τρόπος που περνάμε τα βράδια μας μιλώντας. Η φιλία μας είναι αυτό που μετράει, σας αγαπάω και θα είμαστε για πάντα μαζί», ήταν τα λόγια του.

Παρέα κατέκτησαν 4 πρωταθλήματα, κάνοντας τους Σπερς του Πόποβιτς μία από τις σημαντικότερες ομάδες στην ιστορία της λίγκας.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED