Ράπτορς - Πίστονς 125-113

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς - Πίστονς 125-113

bet365

Την τέταρτη νίκη τους σε πέντε παιχνίδια πέτυχαν οι Ράπτορς, με τους Καναδούς να επικρατούν των Πίστονς με 125-113 και να φωνάζουν σε όλους πως οι πρωταθλητές είναι εδώ...

Έχοντας χάσει το καλοκαίρι τον τεράστιο Καουάι Λέοναρντ οι Ράπτορς μετά την μαγική τους χρονιά και την κατάκτηση του τίτλου, έδειχναν αποδυναμωμένοι. Στα χαρτιά γιατί στο γήπεδο μόνο αυτό δεν δείχνουν. Με... όπλο τους την έδρα όπου μετράνε τρία στα τρία, οι «δεινόσαυροι» επικράτησαν με 125-113 των Πίστονς και έφτασαν συνολικά το 4-1, συνεχίζοντας το φετινό πρωτάθλημα, όπως σταμάτησαν το περσινό. Οι Καναδοί ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στη νίκη απέναντι στα... πιστόνια που έχουν ξεκινήσει με 2-3.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εξαιρετικός Σιάκαμ ο οποίος έφτασε τους 30 πόντους, με τον Λάουρι να τον ακολουθεί με 20 και τους Ιμπάκα, Πάουελ να έχουν από 19. Για τους ηττημένους ο Ντράμοντ είχε 21, ο Γκάλογουεϊ 17 και οι Ρόουζ, Μόρις από 16, αλλά δεν έφταναν για να πάρει κάτι η ομάδα τους από αυτό το ματς.

 

NBA Τελευταία Νέα