ΛεΜπρον: «Θα μπορούσε να περιμένει μια εβδομάδα για να το στείλει» (pic)

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον: «Θα μπορούσε να περιμένει μια εβδομάδα για να το στείλει» (pic)

bet365

O ΛεΜπρον Τζέιμς έδωσε τις απαντήσεις του για πρώτη φορά, μετά το περιστατικό με την Κίνα και προσπαθεί να... πείσει τους πιο δύσπιστους.

Έκανε δήλωση και μαζί έκανε και tweet ο ΛεΜπρον Τζέιμς μετά από κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα, με όσα έχουν γίνει μεταξύ Κίνας και ΝΒΑ. Οι παίκτες παρέμειναν σιωπηλοί και ο «Βασιλιάς» προσπάθησε να εξηγήσει την άποψη του. Εκτός από τις δηλώσεις που έκανε, έκανε και tweets με τα οποία προσπαθεί να εξηγήσει περαιτέρω την άποψη του.

«Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω την σύγχυση. Δεν πιστεύω ότι είχε εκτιμήσει τις συνέπειες του tweet. Δεν συζητώ για την ουσία. Άλλοι μπορούν να μιλήσουν γι' αυτό».

Και συνέχισε να εξηγεί:

«Η ομάδα μου και η λίγκα πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν τι μπορεί να κάνει ένα tweet ή μια δήλωση στους άλλους. Και νομίζω ότι κανείς δεν σταμάτησε να σκέφτεται τι έγινε. Θα μπορούσε να περιμένει μια εβδομάδα για να το στείλει».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED