«Πυρά» Τραμπ κατά Κερ: «Για τις ΗΠΑ ξέρει να μιλάει άσχημα, για την Κίνα όχι» (vids)

«Πυρά» Τραμπ κατά Κερ: «Για τις ΗΠΑ ξέρει να μιλάει άσχημα, για την Κίνα όχι» (vids)

Κάτια Πετροπούλου
«Πυρά» Τραμπ κατά Κερ: «Για τις ΗΠΑ ξέρει να μιλάει άσχημα, για την Κίνα όχι» (vids)

bet365

Σαν ένα μικρό, φοβισμένο αγόρι περιέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Στιβ Κερ, μετά την αποφυγή του τελευταίου να απαντήσει σε ερώτηση για την διαμάχη ΝΒΑ - Κίνας.

Ο «πόλεμος» μεταξύ ΝΒΑ και Κίνας, μετά το «τιτίβισμα» του GM των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν την γνώμη του Στιβ Κερ επί του θέματος, αλλά η απάντησή του... προβλημάτισε, καθώς προτίμησε να αποστασιοποιηθεί.

«Είναι μια πραγματικά παράξενη διεθνής ιστορία και πολλοί από εμάς δεν ξέρουν τι να κάνουν. Είναι κάτι για το οποίο διαβάζω, όπως όλος ο κόσμος. Δεν θα το σχολιάσω περισσότερο».

Αυτό το σχόλιο ήταν... τροφή για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή των Ουόριορς, και άδραξε την ευκαιρία να πει:

«Είδα αυτόν τον τύπο, τον Στιβ Κερ. Ήταν σαν ένα μικρό αγόρι, που ήταν τόσο φοβισμένο, για να απαντήσει μια ερώτηση. Δεν μπορούσε να απαντήσει. Έτρεμε. Δεν ήξερε πως να απαντήσει, αλλά για τις ΗΠΑ μιλάει πολύ άσχημα. Είδα τον Πόποβιτς, που ήταν περίπου το ίδιο, αλλά δεν έδειχνε φοβισμένος. Για τις ΗΠΑ μιλούν άσχημα. Όταν, όμως, η κουβέντα πάει στην Κίνα, δεν θέλουν να πουν τίποτα κακό».

- ΝΒΑ και Μόρεϊ προσπαθούν να «σβήσουν» την... φωτιά που άναψε με την Κίνα, μετά το επίμαχο tweet για το Χονγκ Κονγκ

- Σίλβερ: «Αν αυτές είναι οι συνέπειες από την πίστη στις αξίες μας, ας είναι»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα