Πορζίνγκις: «Μού έλειψε το μπάσκετ, έχουμε σύνδεση με τον Ντόντσιτς»

Πορζίνγκις: «Μού έλειψε το μπάσκετ, έχουμε σύνδεση με τον Ντόντσιτς»

Gazzetta team
Πορζίνγκις: «Μού έλειψε το μπάσκετ, έχουμε σύνδεση με τον Ντόντσιτς»

bet365

Ενθουσιασμένος ο Κρίσταπς Πορζίνγκις που επέστρεψε στα παρκέ, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις. Τι είπε ο προπονητής του, μετά το οικογενειακό «διπλό» των Μάβερικς.

Μετά από πολλούς μήνες, ο Λετονός φόργουορντ πάτησε ξανά παρκέ, για το ανοιχτό στο κοινό «διπλό» των Μάβερικς.

Ο Πορζίνγκις ένιωσε αναζωογονημένος και είπε μετά το ματς: «Μού έλειψε το μπάσκετ. Μού έλειψε να παίζω, να ανταγωνίζομαι. Μακάρι να ξεκινήσω καλά στη σεζόν και να δείξω αμέσως τι είμαι ικανός να κάνω».

Όσο για την νέα εμπειρία του Ντάλας, μετά από τέσσερα χρόνια στη Νέα Υόρκη και τους Νικς, δήλωσε: «Είναι ένα νέο μέρος για μένα. Θέλω να "χτίσω" μια σχέση με τους ανθρώπους εδώ, γιατί δεν με ξέρουν καλά. Προφανώς, θέλω το παιχνίδι μου να μιλήσει για μένα, αλλά θέλω και αυτή τη σχέση με τους φιλάθλους, γιατί μού αρέσει. Με κάνει να χαμογελάω, όταν βλέπω τα μικρά παιδιά να μου ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα».

Για τη χημεία που έχει με τον Ντόντσιτς στο παρκέ, πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να τη φτιάξουμε. Το δουλεύουμε. Έχουμε σύνδεση στο παρκέ. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Μιλάμε Ισπανικά. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε καλή χημεία στο παρκέ. Είμαστε κι οι δύο νέοι, μας αρέσει να τρέχουμε στην επίθεση. Θα βοηθήσουμε πολύ ο ένας τον άλλον».

Ο προπονητής του, Ρικ Καρλάιλ, υποστήριξε από την πλευρά του: «Είναι ένας απίθανος επιθετικός παίκτης. Είναι προφανές ότι έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει στο σημείο που ήταν. Πρέπει να ήταν συναρπαστικό που βγήκε ξανά στο παρκέ για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, μπροστά σε κοινό. Είναι νωρίς ακόμα στην προετοιμασία, αλλά συνεχίζει να τα πηγαίνει πολύ καλά».

 

NBA Τελευταία Νέα