Μέλι: «Μόλις έλαβα την πρόταση των Πέλικανς, ένιωσα το ίδιο όταν πρωτομίλησα με τον Ομπράντοβιτς»

Gazzetta team
Μέλι: «Μόλις έλαβα την πρόταση των Πέλικανς, ένιωσα το ίδιο όταν πρωτομίλησα με τον Ομπράντοβιτς»

bet365

Ο Νικολό Μέλι μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει φέτος στο ΝΒΑ και να συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Ο Ιταλός φόργουορντ ο οποίος θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Il Resto del Carlino» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πρωτάθλημα στην Τουρκία ολοκληρώθηκε στις 21 Ιουνίου και έκτοτε πήγα για δύο μέρες στην Μύκονο μαζί με την Καθρίνα, η οποία τώρα είναι σύζυγός μου. Οι μοναδικές μέρες διακοπών που έκανα φέτος το καλοκαίρι. Στη συνέχεια επέστρεψα στην Ιταλία, στην Μόντσα, όπου έκανα την επέμβαση στο γόνατο ενώ άρχισα να ακούω τις προτάσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή από την Ολίμπια Μιλάνο» και συνέχισε:

«Στις 29 Ιουνίου και πιο συγκεκριμένα στις 11 το βράδυ, μου έστειλε μήνυμα ο ατζέντης μου, ο Ματέο Κομελίνι και μου ανέφερε την πρόταση των Πέλικανς. Ένιωσα μια ισχυρή δόνηση! Την ίδια πιο ένιωσα και πριν από δύο χρόνια όταν είχα μιλήσει για πρώτη φορά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Τότε είχα και πρόταση από τους Ατλάντα Χοκς, αλλά είχα επιλέξει να πάω στη Φενέρμπαχτσε».

 

NBA Τελευταία Νέα