Γκρίφιν: «Παρουσιάστηκαν με λάθος τρόπο τα λεγόμενα μου για τον ΛεΜπρόν»

Γκρίφιν: «Παρουσιάστηκαν με λάθος τρόπο τα λεγόμενα μου για τον ΛεΜπρόν»

Gazzetta team
Γκρίφιν: «Παρουσιάστηκαν με λάθος τρόπο τα λεγόμενα μου για τον ΛεΜπρόν»

bet365

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν... ανασκεύασε τις δηλώσεις που έκανε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τονίζοντας πως δεν χρησιμοποίησε τη σωστή λέξη για να περιγράψει την κατάσταση

Talk of the town έγιναν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου των Καβς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, που τόνισε πως ήταν δυστυχία να... χτίζεις την ομάδα γύρω από τον ΛεΜπρόν.

Ο Γκρίφιν ανέφερε πως παρεξηγήθηκε η λέξη «ένστικτο» για τις επιτυχίες που χρησιμοποίησε για τον ΛεΜπρόν και δεν χρησιμοποιήθηκε με τον σωστό τρόπο. Εννοούσε πως όταν φτάνεις στην κορυφή μετά από τέτοια ανατροπή και χαρίζεις το πρώτο πρωτάθλημα στην ομάδα, είναι δύσκολο να διαθέτεις την ίδια όρεξη

«Ένιωθα μια μιζέρια που απλώς «κυνηγούσαμε» το πρωτάθλημα και είχαμε μόνο αυτό ως σκοπό. Κανείς δεν πίστευε πως θα παίρναμε τίτλο.Μετά από 52 χρόνια ήρθε τίτλος σε οποιαδήποτε άθλημα στην περιοχή. Όταν καταφέρνει κάτι τόσο μεγάλο είναι σχεδόν αδύνατο να έχει το ένστικτο για τίτλο και κορυφή και στη συνέχεια. Να μην έχει την ίδια όρεξη με αυτή που είχε πριν τα καταφέρει. Το κείμενο δεν τα μεταφέρει ακριβώς σαν αυτά που ήθελα να δώσω στον κόσμο να καταλάβει. Δεν το είπα με τον τρόπο που φάνηκε και ο ΛεΜπρόν δεν έχει να αποδείξει τίποτα», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα