Η Nike αντιμηνύει τον Λέοναρντ για το «Klaw» (pic)

Η Nike αντιμηνύει τον Λέοναρντ για το «Klaw» (pic)

Η Nike αντιμηνύει τον Λέοναρντ για το «Klaw» (pic)

bet365

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών περνά στην αντεπίθεση για τα δικαιώματα του logo που αντιπροσωπεύει τον Καουάι Λέοναρντ.

Ο MVP των τελικών του ΝΒΑ μήνυσε πριν από λίγο καιρό την Nike, καθώς υποστήριζε πως δημιούργησε το «Klaw» πριν υπογράψει συμφωνία μαζί της και με το πέρας αυτής, η εταιρεία συνεχίζει να το χρησιμοποιεί χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο κολοσσός στο χώρο της ένδυσης - υπόδησης τώρα περνά στην αντεπίθεση, καθώς την Τετάρτη (17/07) κατέθεσε επίσης μήνυση κατά του Λέοναρντ για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παραβίαση σύμβασης και απάτη.

Ισχυρίζεται επίσης πως τα λογότυπα αυτά είναι ξεχωριστά και κακώς διεκδικεί την κυριότητα ο νέος παίκτης των Κλίπερς, ενώ επιδιώκει την απόρριψη της μήνυσης που έκανε ο 28χρονος φόργουορντ, κατοχύρωση των δικαιωμάτων του logo και την απαγόρευση να το χρησιμοποιεί ο Λέοναρντ.

Σημειώνεται πως η Nike δεν αμφισβητεί την ιδιοκτησία του αριστερού λογότυπου και το ότι το μοιράστηκε ο Λέοναρντ με στελέχη της εταιρείας και τονίζει πως οι σχεδιαστές της δημιούργησαν ένα ξεχωριστό logo, το οποίο είναι πιο εμπορικό από του παίκτη.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάικλ ΜακΚαν, αναφέρεται πως το λογότυπο του Λέοναρντ (αριστερά) εστιάζει πιο πολύ στο περίγραμμα του χεριού, ενώ αυτό της εταιρείας (δεξιά) στα δάχτυλα.

 

NBA Τελευταία Νέα