Νερς για Λέοναρντ: «Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που θέλει να πάει σπίτι του»

Νερς για Λέοναρντ: «Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που θέλει να πάει σπίτι του»

bet365

Καμία κακία δεν κρατάει ο Νικ Νερς στον Καουάι Λέοναρντ, που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Κλίπερς και να μην μείνει στο Τορόντο.

Ο προπονητής των Ράπτορς πέρασε εκπληκτικές στιγμές με τον 28χρονο γκαρντ, καθώς κατέκτησαν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, και αυτές είναι που μένουν στο τέλος, τώρα που οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ο Λέοναρντ επέλεξε να φορέσει τη φανέλα των Κλίπερς και να επιστρέψει στη γενέτειρά του, στο Λος Άντζελες, και ο Νικ Νερς σχολίασε: «Προφανώς, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και το ταλέντο του στη λίγκα είναι δύσκολο να υπάρξει σε αυτό το επίπεδο. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε και θα μπούμε στην σεζόν, όπως πρέπει. Θα ξυπνάμε κάθε μέρα με το στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα δουλεύουμε και θα προσπαθούμε για τη νίκη».

Ο 51χρονος κόουτς έμαθε τα νέα λίγο πριν κυκλοφορήσουν και ανέφερε σχετικά: «Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που θέλει να πάει σπίτι του. Αυτό μου έστειλε. "Πάω σπίτι". Και του είπα "έχεις αλλάξει πολλές ζωές στο Τορόντο με ό,τι έχεις πετύχει, ειδικά τη δική μου". Τον ευχαριστώ για ό,τι έκανε».

 

NBA Τελευταία Νέα