Λέικερς: Ήρθε η ώρα για πρωτάθλημα; (poll)

Λέικερς: Ήρθε η ώρα για πρωτάθλημα; (poll)

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Ήρθε η ώρα για πρωτάθλημα; (poll)

bet365

Ο εκπληκτικός Άντονι Ντέιβις θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν μέχρι που θα φτάσουν οι λιμνάνθρωποι την νέα σεζόν.

Οι Λέικερς πάλεψαν για μήνες για την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς και τελικά τα κατάφεραν.

Έδωσαν τους Λόνζο Μπολ, Μπράντον Ίνγκραμ, Τζος Χαρτ και 3 picks πρώτου γύρου (μαζί με το Νο.4 του 2019) και έτσι ο «Unibrow» θα φορά τη φανέλα των λιμνάνθρωπων τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Βόγκελ δεν πρόκειται να μείνει εκεί, αφού έχει top στόχο τον Κέμπα Ουόκερ στη free agency και θα παίξει τα ρέστα της για να δημιουργήσει τη δική της big-three στο Λος Άντζελες.

Άλλωστε έχει τον απαιτούμενο χώρο στο salary cap για να το πράξει.

Πλέον στην ομάδα βρίσκονται 2 All Star παίκτες, ενώ μπορεί να έχουμε και τρίτο αν έρθει ο Κέμπα.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για τους λιμνάνθρωπους είναι ότι κράτησαν τον σούπερ ταλαντούχο Κάιλ Κούζμα που έχει δείξει εξαιρετικά πράγματα μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ.

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και τη νέα σεζόν. Οι Ράπτορς σαν πρωταθλητές πλέον θα παλέψουν να κρατήσουν τον Λέοναρντ και αν τα καταφέρουν θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο.

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ψάξουν τρόπους να κρατήσουν τους σημαντικούς παίκτες τους (Μίντλετον, Μπρόγκντον, Λόπεζ, Μίροτιτς) στη free agency για να διεκδικήσουν πάλι το πρωτάθλημα, ενώ οι Κλίπερς που έδειξαν τα δοντια τους στα playoffs, θα ψάξουν το colpo grosso με τον Καουάι Λέοναρντ.

Κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει και τους 3 φορές πρωταθλητές τα τελευταία 5 χρόνια, Ουόριορς, αλλά ούτε και τους Ρόκετς του Τζέιμς Χάρντεν.

Πάντως οι Λέικερς είναι το απόλυτο φαβορί για τίτλο και στα στοιχήματα.

Το gazzetta.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν για το που θα φτάσουν οι λιμνάνθρωποι τη νέα σεζόν; Θα μπορέσουν να πάρουν τίτλο και να φτάσουν στο 17ο πρωτάθλημα; Θα πάνε μέχρι τους τελικούς; Θα απογοητεύσουν;

Για ψηφίστε!

 

NBA Τελευταία Νέα