«Μάτζικ», Ντάνκαν και Λέοναρντ η «μαγική» τριάδα με δύο MVP σε Τελικούς! (pic)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Σε ηλικία 27 ετών μόνο τρεις παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ έχουν καταφέρει να πάρουν δύο βραβεία MVP σε Τελικούς και αυτοί είναι ο Τζόνσον, ο Ντάνκαν και ο Λέοναρντ.
Ιστορία έγραψε ο Καουάι Λέοναρντ με το δεύτερο MVP του σε τελικούς Πρωταθλήματος ΝΒΑ. Ο παίκτης των Ράπτορς μπήκε σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών, αφού σε ηλικία 27 ετών έχει πετύχει ήδη δύο φορές να πάρει την ίδια διάκριση. Μαζί του στην κορυφή ο «Μάτζικ» Τζόνσον και ο Τιμ Ντάνκαν.
Two Finals MVPs at 27-years-old.
— NBA on ESPN (@ESPNNBA) 14 Ιουνίου 2019
Elite company for Kawhi pic.twitter.com/TYLQpi0hjq
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.