Αϊζάια Τόμας: «Διαλέγω Γιάννη για MVP»

Νίκος Καρφής
Αϊζάια Τόμας: «Διαλέγω Γιάννη για MVP»

bet365

O θρύλος των Πίστονς, Αϊζάια Τόμας διάλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για MVP του ΝΒΑ στη μάχη με τον Τζέιμς Χάρντεν.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέιμς Χάρντεν δίνουν μάχη για το βραβείο του MVP και θέση σε αυτό πήρε ο θρύλος του ΝΒΑ και των Πίστονς, Aϊζάια Τόμας.

Ο πρώην γκαρντ του Ντιτρόιτ τόνισε πως θα επέλεγε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με μικρή διαφορά από τον Τζέιμς Χάρντεν

«Από την κανονική περίοδο ο Χάρντεν έκανε εξαιρετική σεζόν. Αυτά που έκανε είχαμε καιρό να δούμε.Εξαιρετικός ήταν και ο Γιάννης, αλλά λόγων των νικών των Μπακς θα πάω με τον δεύτερο. Τα πεπραγμένα του Γιάννη σε συνδυασμό με την πορεία των Μπακς που ήταν πάνω από τους Ρόκετς, με κάνουν να του δώσω την ψήφο μου. Θα μπορούσαν να είναι μαζί MVP, αλλά επειδή πρέπει να διαλέξω έναν, θα πάω με τον Γιάννη», ανέφερε.

Στη regular season ο Greek Freak είχε 27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ, 1.5 μπλοκ και 1.3 κλεψίματα ανά ματς, ενώ στα playoffs έχει 27.4 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ, 1.6 μπλοκ και 1.2 κλεψίματα.

Στον αντίποδα ο Mουσίας μέτρησε 36.1 πόντους, 7.5 ασίστ, 6.6 ριμπάουν και 2 κλεψίματα μέσο όρο, ενώ τελείωσε τα playoffs με 31.6 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 6.6 ασίστ, 2.2 κλεψίματα και 0.9 μπλοκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα