ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οριστικό τέλος για τον θρύλο Νοβίτσκι (vids)

Οριστικό τέλος για τον θρύλο Νοβίτσκι (vids)

Οριστικό τέλος για τον θρύλο Νοβίτσκι (vids)

Τέλος εποχής για τους Μάβερικς με τον τεράστιο Ντιρκ Νοβίτσκι να ανακοινώνει και επίσημα το τέλος της σπουδαίας του καριέρας γνωρίζοντας την αποθέωση.

Όλη την χρονιά δεν είχε αναφέρει τίποτα και δεν το είχε κάνει γιατί ήθελε να αποχωρήσει από το μπάσκετ ήρεμα. Ωστόσο ένας τόσο τεράστιος παίκτης δεν γίνεται να αποχωρεί ήρεμα και αυτό το κατάλαβε και ο ίδιος. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έπαιξε σήμερα για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο των Μάβερικς, έναν κόσμο που τον λάτρεψε όσο κανέναν. Σε κάθε φάση γνώρισε την αποθέωση και στο τέλος όταν ανακοίνωσε και επίσημα πως σταματά πήγε να «γκρεμιστεί» το γήπεδο. Παρόντες στο τέλος του μεγάλου αυτού Γερμανού ήταν οι Λάρι Μπερντ, Σκότι Πίπεν, Σον Κεμπ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Ντέτλεφ Σερμπφ, μιλώντας όλοι με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για την αγωνιστική του αξία, αλλά και για τον άνθρωπο Νοβίτσκι, κάνοντάς τον να δακρύσει.

Από την άλλη ο Μαρκ Κιούμπαν που ποτέ του δεν έκρυψε την συμπάθεια που τρέφει για τον συγκεκριμένο παίκτη, του είπε πως θα του φτιάξει το μεγαλύτερο άγαλμα που έχει φτιαχτεί ποτέ σε γήπεδο, κάτι που φυσικά αξίζει και με το παραπάνω. Ο ίδιος από την πλευρά του ευχαρίστησε τους πάντες και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του...

Dirk Nowitzki officially announces his retirement after 21 seasons in the NBA

Dallas Mavericks pay tribute to Dirk Nowitzki after potential final game at American Airlines Center

NBA Legends show up to pay tribute to Dallas Mavericks GOAT Dirk Nowitzki