«Ράγισαν καρδιές» στο Μαϊάμι για Ουέιντ (vid)

Gazzetta team
«Ράγισαν καρδιές» στο Μαϊάμι για Ουέιντ (vid)

bet365

Μεγάλη συγκίνηση στο Μαϊάμι με τους Χιτ να έχουν ετοιμάσει ένα φοβερό βίντεο για τον Ντουέιν Ουέιντ που σήμερα σταματάει την καριέρα του. Ο παίκτης βουρκωμένος μίλησε στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί.

Η μέρα που κανείς φίλος των Χιτ δεν ήθελε να φτάσει, δυστυχώς έφτασε και ο Ντουέιν Ουέιντ, ο θρύλος της ομάδας σταματάει το μπάσκετ. Ο μεγάλος αυτός παίκτης δίνει το τελευταίο παιχνίδι του απέναντι στους Σίξερς και η ομάδα του, του ετοίμασε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο που θα κάνει και τους πιο σκληρούς να λυγίσουν...

Η συγκίνηση έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο Ουέιντ πήγε στο κέντρο του γηπέδου όπου τον περίμενε ο υιός του, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μιλάει, με τον κόσμο να μην σταματά να τον χειροκροτεί. Αρχικά ο εμβληματικό ηγέτης των Χιτ ανέφερε εμφανώς βουρκωμένος: «Όχι, δε θα με κάνετε να κλάψω. Σας αγαπώ (μιλώντας για κάθε συμπαίκτη του ξεχωριστά). Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές την φετινή σεζόν, η οποία καταλαβαίνω πως αφορούσε εμένα. Εκτιμώ όσα έκαναν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου, τους ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ για την ευγνωμοσύνη, την αγάπη σας. Είστε πάντα τα αδέλφια μου και, χάρη σε εσάς, απόλαυσα αυτή τη σεζόν».

 

NBA Τελευταία Νέα