Κόμπι: «Προσπάθησα να πάρω τον Νοβίτσκι στους Λέικερς»! (vids)

Κόμπι: «Προσπάθησα να πάρω τον Νοβίτσκι στους Λέικερς»! (vids)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήξερε καλά πως το τηλεφώνημα στον Ντιρκ Νοβίτσκι ήταν άδικος κόπος, αλλά είπε να δοκιμάσει την τύχη του!

Μπορεί στο τέλος της ημέρας όλα να είναι business στο ΝΒΑ, υπάρχουν, όμως, και οι περιπτώσεις παικτών που ήταν πιστοί και με το παραπάνω στην ομάδα τους.

Παίκτες όπως ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που πέρασαν μια... ζωή με την φανέλα της ομάδας τους και δεν αποχώρησαν ποτέ για άλλον προορισμό.

Το πλήρωμα του χρόνου φτάνει και για τον Γερμανό φόργουορντ των Μάβερικς, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα βάλει τέλος στην καριέρα του με το τέλος της φετινής σεζόν ή την επόμενη χρονιά.

O «Black Mamba» έδωσε συνέντευξη στο «ESPN» και μίλησε για την προσεχή offseason, τις μετακινήσεις των παικτών από ομάδα σε ομάδα και τον... ρομαντισμό. Και πάνω στην κουβέντα αποκάλυψε μια ωραία ιστορία με τον Νοβίτσκι.

«Θυμάμαι που τηλεφώνησα στον Ντιρκ παλιά που ήταν free agent και τού είπα "Άκου Ντιρκ, ξέρω πως δεν φεύγεις από το Ντάλας, το καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να κάνω αυτό το τηλεφώνημα. Τι λες;". Και είπε "Ναι, έχεις δίκιο. Είμαι πιστός σαν εσένα, δεν φεύγουμε". Είναι διαφορετική φιλοσοφία».

Δείτε όλη τη συνέντευξη

 

NBA Τελευταία Νέα