ΛεΜπρόν για την τάπα του Χεζόνια: «Σπουδαία άμυνα»! (vid)

ΛεΜπρόν για την τάπα του Χεζόνια: «Σπουδαία άμυνα»! (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν εξελίχθηκε σε... ήρωας για τους Λέικερς και αναγνώρισε την καλή άμυνα του Μάριο Χεζόνια πάνω του.

Ο «Βασιλιάς» έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους Λέικερς στο ματς με τους Νικς, αφού τον σταμάτησε η τάπα του Κροάτη φόργουορντ.

Ο ηγέτης των Λέικερς ρωτήθηκε φυσικά για τη φάση αυτή, μετά το τέλος του αγώνα, και απάντησε πως ο Χεζόνια έπαιξε «σπουδαία άμυνα» και συμπλήρωσε: «Είχαμε τις πιθανότητές μας. Δεν έχουμε παίξει καλά ενάντια σε πολλές ομάδες. Υπάρχει έλλειψη εμπειρίας, όταν το ματς είναι κλειστό. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τις κατοχές και να τελειώσουμε φάσεις. Είμαστε έτσι όλο το χρόνο».

Για το γεγονός ότι θα μείνει μακριά από τα playoffs και τι θα κάνει το καλοκαίρι, σχολίασε: «Έχω σκεφτεί πως θα είμαι το καλοκαίρι. Είναι κρίμα που είμαστε μακριά από τα playoffs. Αυτό που θέλω είναι να ξεκουράσω και να φροτνίσω το κορμί μου. Έχω παίξει πολύ μπάσκετ σε 16 σεζόν. Θέλω να φρεσκάρω και το μυαλό μου, μπαίνοντας στην 17η χρονιά».

Όσο για το μήνυμά του στους παίκτες που θα είναι free agents, είπε: «Στο τέλος της ημέρας, αυτό που θέλουν οι Λέικερς είναι μεγάλες νίκες. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Ο σύλλογος θέλει να παίζουμε στο υψηλότατο επίπεδο. Θα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που θα είναι ελεύθεροι. Δεν θα πω ονόματα, γιατί κάθε φορά που λέω κάτι εγώ ή κάποιος από την ομάδα, κάποιος βρίσκει τον μπελά του. Έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι».

 

NBA Τελευταία Νέα