Κάζινς: «Το κολέγιο είναι μια μαλ@$ία»! (vid)

Κάζινς: «Το κολέγιο είναι μια μαλ@$ία»! (vid)

Gazzetta team
Κάζινς: «Το κολέγιο είναι μια μαλ@$ία»! (vid)

bet365

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς... αφόπλισε, όταν ρωτήθηκε για το κολεγιακό μπάσκετ και το περιστατικό με τον Ζάιον Ουίλιαμσον και το ξεσκισμένο παπούτσι.

Ο ψηλός των Ουόριορς ρωτήθηκε για την συμβουλή που θα έδινε στο «αστέρι» του Duke, μετά τον τραυματισμό του από το παπούτσι του, και είπε:

«Γνωρίζοντας, όσα ξέρω τώρα, το κολέγιο είναι μια μαλ@$ία. Το κολεγιακό μπάσκετ και το NCAA είναι μαλ@$ία. Οπότε, η συμβουλή μου σε εκείνον είναι "κάνε ό,τι είναι καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου".

Προφανώς, το κολέγιο δεν κάνει τίποτα για τον Ουίλιαμσον σε αυτό το σημείο. Έχεις αποδείξει ότι είσαι το Νο.1, έχεις αποδείξει το ταλέντο σου. Ετοιμάσου για το επόμενο επίπεδο! Αυτή είναι η γνώμη μου. Κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία του απολάμβανα τη στιγμή, την εμπειρία και όλα αυτά. Αλλά υπάρχουν τόσα ρίσκα για να φτάσεις στον τελικό στόχο, ο οποίος είναι αυτό εδώ το επίπεδο. Οπότε, ας κάνει το καλύτερο για εκείνον και την οικογένειά του».

Στην συνέχεια επεσήμανε: «Μού άρεσε η εποχή στο κολέγιο. Αλλά... νομίζω είδα κάπου ότι ένα εισιτήριο για το Duke - North Carolina έκανε $2.500 - $3.500. Ο κόσμος πάει για να δει εκείνον. Και πόσα παίρνει ο Ζάιον από αυτά; Πού πάνε αυτά τα λεφτά; Πώς οφελεί αυτό οποιονδήποτε παίκτη από την ομάδα; Αλλά αν έπαιρναν $20 και ένα δωρεάν γεύμα, θα ήταν το κακό παιδί, με την κακή φήμη, που δεν μπορεί να προπονηθεί, ή οτιδήποτε. Οπότε όλα αυτά είναι βλακείες!».

 

NBA Τελευταία Νέα